De najaarscollectie is er: de beste wandelschoenen voor dames en heren

Dat wandelen goed voor je is, hoeven we niet meer uit te leggen. Wandelen is een bezigheid die inmiddels wordt uitgeoefend door jong en oud. De ene is wat avontuurlijker ingesteld dan de ander, maar wandelen kan altijd en overal. Dat maakt het zo toegankelijk en het is een gezonde bezigheid waar je energie van krijgt. Wandelen brengt je in balans.

Vernieuwde najaarscollectie

Wandelen over de paarse heide om mooie natuurfoto’s te schieten. Oefenen voor de volgende editie van de Nijmeegse Vierdaagse of om buiten te zijn en te bewegen. Wat je motivatie ook is en waar de route je ook brengt, wandelen draagt bij aan een gezonder en gelukkiger leven. Om optimaal van de wandeling te genieten, is de juiste uitrusting nodig. Je trekt geschikte Hiking schoenen aan en het wandelavontuur kan beginnen. Daarom zie je in onze vernieuwde Hiking collectie extra modellen, maar ook nieuwe materialen en kleuren die aansluiten bij het najaar. En wil je een heerlijke herfstwandeling maken? De checklist staat voor je klaar!

Geschikte wandelschoenen maken het verschil

Ga je voor lage, mid of hoge wandelschoenen? Vraag jezelf af hoeveel steun je nodig hebt en op welk terrein je van plan bent om te wandelen. Of kom eens langs bij een verkooppunt in jouw buurt. Je ontvangt advies op maat en kunt er meteen jouw favoriete wandelschoen passen. Een goede lichaamshouding tijdens het wandelen is erg belangrijk. Het kan blessures en andere ongemakken voorkomen. Goede wandelkleding en wandelschoenen met de juiste pasvorm maken het verschil.

Nieuwe wandelschoenen voor dames

Met trots presenteren we Bodo. Deze zowel hoogwaardige als modieuze lage schoen voor trekking is geschikt voor iedere gelegenheid en alle soorten activiteiten in de buitenlucht. We hebben de populaire zebraprint in deze schoen verwerkt. Dit model vormt de ideale mix tussen de geliefde Stockholm (nu ook beschikbaar in aantrekkelijke najaarskleuren) en model Uppsala waarop je met gemak uren wandelplezier beleeft. En heb je wandelschoen Oulo al ontdekt? Deze lichtgewicht wandelschoenen zijn gemaakt van leer in combinatie met elastisch, ademend meshmateriaal. Verkrijgbaar in de kleuren Moss, Beige Combi en Black.

Hiking schoenen voor heren

Cork voor heren is een halflange laars van hoogwaardig vetleer en velours. De laars ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt ook voor draagcomfort bij iedere trip buiten de stad. Het geïntegreerde Dry-X Waterproof membraan houdt de voeten gegarandeerd droog. Maar er is meer! Abo is de ideale, lage wandelschoen voor mannen. Met het uiterlijk van een sneaker ziet de schoen er vlot en sportief uit. Bovendien geniet je van high-tech materiaal tijdens elke wandeling.

Najaarstrends

Natuurlijk hebben we de trends van dit seizoen verwerkt in de vernieuwde collectie. Van dierenprints tot najaarskleuren om warme combinaties te maken. Het kleurenpalet is sfeervol en bevat een breed scala aan aardse kleuren. Denk aan mooie (chocolade) bruinnuances.

Ontdek de vernieuwde Hiking collectie en geniet van comfort, solide grip, meer energie en waterbestendige bescherming.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht