Ons teamSamen maken we het verschil


Onze collecties kunnen nog zo comfortabel en trendy zijn, de winkels waarin ze verkocht worden nog zo mooi, het verschil maak je met de mensen. In ons geval een hecht team talentvolle professionals met een vurige passie voor het ontwerpen, produceren en verkopen van schoenen. Een team waar we trots op zijn.

Nijmeegse roots

In Nijmegen en omgeving is NIMCO al generaties lang een begrip. Bij de start werden de schoenen in onze eigen fabriek in Nijmegen geproduceerd. Later is de productie verplaatst naar Portugal. Het voormalig fabriekspand in Nijmegen is, na jaren, door de familie in ere hersteld. Zelfs het oorspronkelijke logo van Nimco staat weer op het dak. Als familiebedrijf hechten we waarde aan onze afkomst en historie, ook voor de toekomstige generaties.

Internationaal

Sinds de lancering van Stretchwalker in 2014 steeg het aantal verkooppunten in Nederland razendsnel van 30 naar 400. Ook in landen als Duitsland, België, Finland, Ierland, Groot-Brittannië, Israël, Amerika en Canada blijft het aantal verkooppunten stijgen. De familie groeit, want zo voelt de samenwerking met onze buitenlandse partners.

Werken met ons