Dames werkschoenen voor staande beroepen

Op een gemiddelde werkdag zet je een groot aantal stappen. Als je in de zorg, het onderwijs of een ander staand beroep hebt, weet je dit als geen ander. Heb je aan het einde van de werkdag weleens het gevoel dat er naalden in je voeten worden gestoken? Of heb je snel last van verkrampte of vermoeide voeten? Voelen ze misschien wat stijf? Je bent niet de enige. Met goede dames werkschoenen voor staande beroepen is dit te voorkomen.

dames-werkschoenen xsensible schoenen stretchwalker stretchleerWaarom dames werkschoenen voor staande beroepen?

We kennen allemaal het welbekende beeld van de traditionele werkschoen: robuust, lomp en allesbehalve trendy. In sommige beroepsgroepen zijn ze een noodzakelijk goed. Zeker voor mensen met een staand beroep waarbij het lichaam extra zwaar wordt belast. Met vervelende klachten als lage rugpijn en pijnlijke gewrichten tot gevolg. (Bron: Arboportaal) Met de juiste dames werkschoenen zijn veel van deze klachten te voorkomen. Belangrijke eigenschappen van schoenen die geschikt zijn voor een staand beroep, zijn:

- De schoen ondersteunt je lichaamshouding bij langdurig staan;
- De schoen beweegt zich met de voet mee voor optimaal comfort;
- De schoen is geschikt voor het maken van duizenden stappen per dag. Zonder pijn;
- De schoen ziet er representatief uit .

Ben jij ook op zoek naar 'gewoon' goede dames werkschoenen? Schoenen waarmee je de dag kunt trotseren, zonder in te leveren op gemak. Comfortabele schoenen die naadloos aansluiten op de voet én er ook nog eens leuk uitzien. Dan zit je met de beproefde Stretchwalker van Xsensible goed.

Gezonde lichaamshouding

De Stretchwalker is geïnspireerd door een oeroud Japans sandaal concept. Dit is vervolgens vertaald naar een moderne schoen. Het unieke balanspunt in het midden van de zool zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. Zo kun je de hele dag staan of wandelen zonder stijve, pijnlijke of vermoeide voeten te krijgen. Hiermee zijn het de ideale dames werkschoenen voor staande beroepen. Niet gek dat enthousiaste dragers in sectoren als de zorg, het onderwijs en nog zoveel meer weglopen met onze schoenen. Letterlijk en figuurlijk.

Gepatenteerd stretchleer

Niet alleen het unieke balanspunt maakt onze schoenen zo comfortabel. Het gepatenteerd stretchleer zorgt ervoor dat de schoen meebeweegt met jouw voet. Deze unieke technologie hebben we zelf ontwikkeld en heeft wereldwijd gezorgd voor een revolutie in de schoenenbranche. Het stretchleer rekt 70% in de breedte en slechts 30% in de lengte. Hierdoor keert de stof elke keer in zijn oorspronkelijke vorm terug. Fijn, want hierdoor blijven deze dames werkschoenen de hele dag door heerlijk zitten. Wat er ook op je pad komt.

Ervaar het zelfdames-werkschoenen xsensible schoenen stretchwalker stretchleer

Je hoeft ons beslist niet op ons woord te geloven: duizenden enthousiaste dragers gingen al je al voor. "Dit is zonder overdrijven de fijnst lopende schoen ooit voor mij" en "Heerlijke schoen, lopen als pantoffels", waren dan ook de geluiden uit het Testpanel. Wij weten als geen ander: ervaren is geloven. Maar net zoals elke voet uniek is, is elke smaak dit ook. Daarom bieden we bewust een brede collectie van dames werkschoenen aan. Van elegante veterschoen tot stoere sneaker: de keuze is aan jou. Met een uitgebreide keuze aan modellen, kleuren en prints, zit er altijd wel een geschikte schoen voor jouw beroep tussen. De gemeenschappelijke deler? Pijnloze voeten. Hoeveel stappen je ook zet. Ontdek het zelf en bekijk hier onze collectie van stijlvolle damesschoenen.

Verkooppunt in jouw buurt

Zet vandaag nog de eerste stap naar pijnloze voeten met de Stretchwalker. Er is altijd wel een (online) verkooppunt in jouw buurt.