Xsensible winnaar Gouden Schoen 2023

Feestelijk nieuws! We hebben opnieuw de ‘Gouden Schoen’ in ontvangst genomen. Onze populaire Next Generation sneaker, Golden Gate, is dit keer bekroond tot winnaar. In deze blog presenteren we de video van de feestelijke uitreiking en vertellen we meer over deze eervolle prijs!


Feestelijke uitreiking: voor de derde keer trotse winnaar

Op maandag 5 februari 2024 werd de Gouden Schoen voor de derde keer aan ons uitgereikt. Het event vond plaats tijdens de jaarlijkse schoendagen bij CAST in Nieuwegein. Deze prestigieuze prijs, toegekend door brancheorganisatie ANWR-Garant, erkent uitzonderlijke prestaties binnen de schoenenbranche. Het winnen van de Gouden Schoen is een eerbetoon aan ons 120 jaar vakmanschap en innovatie die we in onze collecties investeren. Ook in 2015 en 2017 werden we gekozen als het meest klantvriendelijke en flexibele schoenenbedrijf onder alle deelnemers. Niet eerder kwam het voor dat een schoenenmerk de award twee keer vlak achter elkaar won. En nu kunnen we met trots de derde overwinning aan deze reeks mijlpalen toevoegen.

Drie keer goud!

β€œ2024 is bijzonder feestelijk begonnen! We heffen het glas op ons 120-jarig bestaan en de bekroonde Next Generation sneakerlijn. Het is een eer voor ons om voor de derde keer de Gouden Schoen te ontvangen.” Max Krol (CEO Xsensible)

Bekijk de uitreiking

Geniet mee van de feestelijke uitreiking van de Gouden Schoen 2023 en stap met ons in dit gouden moment. Bekijk de video hieronder.

Over de Gouden Schoen 2023

Opnieuw waren alle winkeliers unaniem in hun beslissing en kozen zij ons als beste schoenenmerk van Nederland. CEO Max Krol deelt: β€œDe lovende reacties op de bekroonde sneaker Golden Gate blijven binnenstromen en de Next Generation collectie is sinds de lancering ongekend populair. Ook onze inzet voor het versterken van winkeliers, het uitgebreide assortiment en het revolutionaire balansconcept spelen bij het winnen van deze award een belangrijke rol. We zijn dankbaar voor het vertrouwen in ons familiebedrijf en voor het ontvangen van de Gouden Schoen 2023!”.

Golden Gate sneaker bekroond

Laat je inspireren door onze bekroonde bestseller Golden Gate uit de Next Generation collectie en geef je stijl een moderne, dynamische look. Ervaar design op het hoogste niveau. Comfort is onze stijl!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht