Populair: comfortabele, witte sneakers

Tijdloos, elegant, lekker sportief en stijlvol. Alles wat je zoekt in een schoen, vind je in een comfortabele, witte sneaker terug. Dat maakt de witte sneaker tot een onmisbaar item voor jouw garderobe. Bovendien zijn deze schoenen ook nog eens een te gekke match met jouw favoriete outfit. Je draagt de schoenen tijdens de koude maanden onder een flared broek en in de zomer onder een jurkje of een broekpak voor een casual chique look. Kortom: witte sneakers zijn eindeloos te combineren.

Veelzijdig

Witte sneakers wil je aan jouw schoenencollectie toevoegen, omdat deze schoenen altijd passen bij de looks die jij wil dragen. Dat maakt deze schoenen veelzijdig en tijdloos, maar ook nooit saai én zeer geliefd tijdens alle seizoenen. De witte sneakers uit onze collectie kenmerken zich door luxe details en een buitengewoon comfortabele pasvorm. De gevarieerde collectie biedt een schoen voor iedere gelegenheid.

Minimalistisch

Witte sneakers zijn altijd on trend. Dat maakt de witte sneaker tot de perfecte basic voor elke dag. Je brengt rust in jouw outfit aan met deze schoenen aan je voeten of je creëert een simpele look die geschikt is voor elke gelegenheid. De schoenen zorgen voor een minimalistische, klassieke uitstraling, maar ze kunnen ook ingezet worden als verrassend, contrasterend element. Denk aan witte sneakers onder een kleurrijke jurk of een stijlvol broekpak. Je verwacht het misschien niet, maar ook dan maken deze schoenen jouw look compleet.

Innovatief en functioneel

Met onze hoogwaardige en trendy sneakercollectie voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van design en functie. Onze slanke, gestroomlijnde en comfortabele sneakers voorzien wij van alle kenmerken die bijdragen aan het succes van Xsensible. Denk aan stretchleer in het gebied rond de voorvoet en de unieke zool met Xsensible balanstechnologie voor ondersteuning van de natuurlijke lichaamshouding. Dat maakt het dragen van onze witte sneakers nog aantrekkelijker. Laat je inspireren door Golden Gate in de kleur wit, maar ook Stretchwalker Lima, Grenoble, Jersey en Lucca zijn in het wit verkrijgbaar. 

Wat wit is…

Blijft ook hartstikke wit, want met deze handige tips zijn je witte zolen in een handomdraai schoon. Je hoeft daarom niet bang te zijn voor vieze schoenen, met de juiste bescherming en verzorging geniet je van witte sneakers die je laten stralen.
Ben je op zoek naar een witte sneaker die comfortabel en stijlvol oogt, dan zit je met een schoen uit onze collectie zeker goed. Shop jouw favoriete witte sneaker voor hem en voor haar in de winkel of online.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht