De miljoenste Stretchwalker van Xsensible

1,000,000 paar Xsensible Stretchwalker. Wat een mijlpaal! De miljoenste Stretchwalker werd eind mei in de fabriek in Portugal in elkaar gezet en we stonden erbij met een fles champagne en een confettikanon. Max Krol, CEO van Xsensible, vertelt over het succes van het Stretchwalker concept, zijn favoriete Xsensible schoen én deelt een bijzondere sneak preview.

Het succes van het Stretchwalker concept

Met een miljoen paar Stretchwalkers in de markt, hebben wij een trouwe fanclub opgebouwd en maken we comfort toegankelijk voor iedereen. Max Krol, CEO van Xsensible: “Het concept van de schoen is ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van onze schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’ waarbij de hak in het midden van de zool zit. Daardoor verbetert je houding en neemt de belasting op je knieën, onderrug en schouders af. Je voelt direct verschil als je de schoenen aantrekt. In het begin was het model alleen een succes in Japan, maar in 2013 verwerkten we trends en innovaties die nog beter aansluiten bij de behoeften van de Nederlandse markt. De Stretchwalker is zo’n succes geworden dat we nu het miljoenste paar mochten produceren. Deze mijlpaal maakt mij bijzonder trots!”

Positieve impact en wandelplezier

De Stretchwalker die Max zelf continu draagt is de Golden Gate uit de Next Generation collectie, die symbool staat voor de nieuwe generatie in het familiebedrijf. De Golden Gate Stretchwalker is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor dames en heren. “De looks zijn zo gaaf en de zool is ongelooflijk comfortabel dat ik ’s avonds niet moet vergeten de schoenen uit te doen, voordat ik het bed in stap! Het is de beste Stretchwalker tot nu toe. Het idee dat ons product mag bijdragen aan een hoger kwaliteit van leven daagt mij uit om nieuwe ontwikkelingen en innovaties door te blijven voeren en de beste schoenen te maken. Met onze schoenen creëren we positieve impact en we ontvangen veel berichten dat mensen beter bewegen, langer lopen en meer energie hebben dankzij onze schoenen. We maken schoenen waar je blij van wordt; de schoenen brengen je op plekken waar je zonder misschien niet kunt komen omdat het te ver voor je is. Zelfs deze plekken maken we weer toegankelijk. Daar doen we het voor! We kijken ernaar uit om nog meer mensen in aanraking te laten komen met ons prachtige merk. Mijn droom voor Xsensible? Om er een Europees merk van te maken waarbij iedereen blij wordt van onze schoenen. Op naar de 2 miljoen!”

De onthulling

Vorig jaar lanceerden we de Hiking collectie; de meest comfortabele wandelschoen die waterproof is en goede grip biedt. Deze collectie bestaat momenteel uit één type zool. “Nu mag ik onthullen dat we achter de schermen druk bezig zijn met een tweede zool en variant op de leest”, zegt Max. “Om iedereen de gelegenheid te geven onze wandelschoenen te dragen. Van een sportieve vakantie in de Alpen tot lekker wandelen met de hond door het natte gras; onder alle omstandigheden kan de Hiking collectie worden gedragen. We verheugen ons op het lanceren van de nieuwste modellen dit najaar.”

Stockholm met een gouden randje

Om te vieren dat het miljoenste paar is geproduceerd, hebben we de populaire Hiking schoen Stockholm voorzien van goud metallic accenten en champagne tinten. De witte zool geeft de wandelschoen een verfrissende look. Wist je dat Stockholm verkrijgbaar is in verschillende kleuren voor dames en heren? Stockholm heeft een sportief karakter en is goed te combineren met bijpassende wandelsokken. Sportieve eigenschappen gecombineerd met stijlvolle accenten; geniet van balans, comfort én grip op alle ondergronden dankzij deze vernieuwde wandelschoen. Je spot de nieuwste Stockholm binnenkort in LINDA magazine!

Xsensible trakteert!

1,000,000 paar Xsensible Stretchwalker. Dat moet gevierd geworden! Samen met bevlogen winkeliers gaan we op zoek naar de grootste Xsensible fans in de drie landen waar we actief zijn: in Nederland, België en Duitsland. Wil je een geheel verzorgd weekend in Berg en Dal winnen én het miljoenste paar schoenen ontvangen? Ga dan snel naar onze Facebookpagina en lees de voorwaarden van deze winactie, want deze prijs kan binnenkort van jou zijn!

Namens het gehele Xsensible team willen we jullie bedanken voor de support, 

zonder jullie hadden we deze mijlpaal niet kunnen bereiken!


Terug naar overzicht Terug naar overzicht