4 nieuwe, stijlvolle laarzen voor het najaar

Na een warme nazomer is het nu tijd om jezelf te trakteren op het nieuwste van het nieuwste uit onze najaarscollectie. En natuurlijk mogen comfortabele laarzen niet ontbreken deze herfst. Voor elke smaak hebben we een stijlvol paar. Maak je klaar voor het najaar met boots die niet alleen mooi zijn, maar ook tijdloos zijn.

Comfortabele laarzen voor de herfst

Wist je dat we in de laarzen onze Xsensible balanstechnologie hebben verwerkt? Dankzij de combinatie van stabiliteit en sublieme demping in de gehele zool, ontstaat de meest evenwichtige laars. Elk jaar passen we innovaties toe op onze zoolmaterialen, zodat we een optimale loopervaring creëren die bijdraagt aan een betere lichaamshouding. We kiezen voor comfort, de hele dag door.

Nieuwe boots

We hebben onze najaarscollectie uitgebreid! We willen je graag voorstellen aan vier laarzen die we speciaal hebben ontworpen voor jou. De laarzen zijn elegant, stijlvol en natuurlijk comfortabel. Deze booties zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties met unieke details.

Emilia

Stijlvol, functioneel en comfortabel. Veterlaars Emilia van hoogwaardig, zacht suède heeft het allemaal. Dankzij de vetersluiting met acht gaatjes sluit de laars mooi aan om elk been. De laars is vanaf nu verkrijgbaar in Zwart en Bruin.

Melville

Nieuw in onze collectie: veterlaars Melville. Opvallend aan deze booties zijn de grote veterringen en brede veters. Deze elegante laars is verkrijgbaar in de kleuren Black, Brown en Brown Fantasy.

Ferraro

Gehuld in schitterende herfstkleuren, geeft Stretchwalker Ferraro elke outfit een vrouwelijke twist. Uniek aan deze laars zijn de ritsen aan beide zijden. Ferraro is verkrijgbaar in de kleuren Black en Taupe Fantasy.

Bergamo

Laat je verrassen door bestseller booties Bergamo. Deze hoge sneaker is stijlvol en veelzijdig. Ook aan comfort is gedacht: dankzij de rits aan de zijkant is het aan- en uittrekken gemakkelijk. Bergamo is beschikbaar in 3 kleuren.

Stappenplan voor de leukste laarzen

Het kiezen van het perfecte paar laarzen kan soms behoorlijk uitdagend zijn, zeker als de laarzen allemaal zo comfortabel lopen. Laat je niet langer overweldigen door het aanbod en bekijk de vier stappen om uit te komen bij jouw droompaar!

1. Wanneer ga je de laarzen dragen? Bedenk waarvoor je de laarzen gaat gebruiken. Wil je de laarzen dragen op je werk, tijdens speciale gelegenheden of gebruik je ze dagelijks?
2. Bepaal je stijl: Denk na over je persoonlijke stijl. Houd je van klassieke, tijdloze laarzen of ben je meer geïnteresseerd in trendy en opvallende ontwerpen?
3. Ontdek de zool: De zool van de laarzen is belangrijk voor grip en duurzaamheid. Kies een zool die geschikt is voor de omstandigheden waarin je de laarzen gaat dragen.
4. De perfecte pasvorm: Zorg ervoor dat de laarzen goed passen. De juiste maat is essentieel voor comfort en balans. Ontdek de collectie en laat je adviseren bij een verkooppunt in jouw buurt.

Wil je meer weten hoe je stijlvolle combinaties maakt met jouw favoriete boots? In deze blog laten we je zien hoe je jouw favoriete laarzen kunt stylen.

Bescherm je boots

Onze Xsensible schoenenspray beschermt jouw favoriete paar laarzen tegen vuil en water. Bij onze verkooppunten kun je vragen naar de Protection Spray voor optimale verzorging van jouw Stretchwalker boots. Meer lezen over schoenverzorging? Bekijk de care & repair tips of ga langs bij jouw verkooppunt in de buurt.

Boots voor elke gelegenheid

De laarzen zijn makkelijk aan- en uit te trekken en dankzij extra soepel leer bij de voorvoet en de flexibele zool met balanstechnologie, draag je de laarzen op elk moment van de dag. De boots zijn verkrijgbaar in modieuze herfstkleuren en kunnen eindeloos gecombineerd worden. Het unieke comfort maakt onze booties bijzonder. Ontdek de collectie en pas jouw favoriete laarsjes!

Terug naar overzicht Terug naar overzicht