3 manieren om je booties te combineren

Een paar stijlvolle laarsjes is onmisbaar in de herfst. Maar hoe combineer je de booties als je in de vrije natuur bent of een flinke stadswandeling gaat maken? Aosta in de kleur Black Hunter is hier zeer geschikt voor. Deze modieuze laars kan eindeloos gecombineerd worden. Dat laten we graag aan je zien. Ontdek 3 manieren om deze booties te stijlen.

De ideale laarsjes voor jou

De rustieke laars Aosta reikt tot net boven de enkel en kan zowel met een spijkerbroek als met een nonchalant jurkje worden gedragen. Of wat dacht je van de combinatie met een mooie pantalon en mantel voor naar je werk? Deze aantrekkelijke laarsjes zijn perfect voor werk én weekend.

Kwaliteit, stijl en innovatie

De krachtige look wordt nog eens benadrukt door de profielzool met de gepatenteerde Xsensible balanstechnologie. En natuurlijk hebben we ook gedacht aan het gebruiksgemak: de rits aan de zijkant vergemakkelijkt het aan- en uittrekken. Bovendien zijn onze modellen (van sneakers tot laarsjes) voorzien van onze gepatenteerde Stretchleer technologie. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog over het ontstaan van Stretchleer

Stoer, stijlvol of toch liever casual?

Draag jouw favoriete booties Aosta op verschillende manieren. Van stoer tot stijlvol, maar zeker ook casual. Laat je inspireren en geef jouw kantooroutfit een instant upgrade. Wandelen doe je voortaan ook met deze on-trend booties aan je voeten. 

Stijlvolle booties

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze herfstcollectie? En wil je ook een paar booties aan je garderobe toevoegen? Dat begrijpen we helemaal. Ontdek de modellen, we zijn benieuwd naar jouw favoriet!



Terug naar overzicht Terug naar overzicht