Xsensible wint De Gouden Koe 2022

Wij zijn zeer vereerd en trots dat we op 21 april de prestigieuze prijs ‘De Gouden Koe 2022’ hebben ontvangen. Het vormt de erkenning voor ons succes in de schoenbranche door SeLL. Na een succesvolle lancering van de Hiking collectie, de geslaagde introductie van de populaire Next Generation collectie met exclusieve sneaker Golden Gate en het produceren van het miljoenste Stretchwalker paar, is het winnen van ‘De Gouden Koe 2022’ een nieuw hoogtepunt voor Xsensible.

Ruim 100 jaar schoeninnovatie bekroond

De Gouden Koe wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of bedrijf gelieerd aan de schoen- en lederbranche die zich aantoonbaar en succesvol gemanifesteerd heeft. Dit jaar vond de uitreiking van de Gouden Koe plaats in het nieuwe Schoenkwartier, waarbij werd gevierd dat ruim 100 jaar schoeninnovatie door Nimco en Xsensible met deze prijs werd bekroond. 

Mijlpaal voor Xsensible

Max Krol, CEO van Xsensible: “Het concept van de schoen is ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van onze schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’ waarbij de hak in het midden van de zool zit. Daardoor verbetert je houding en neemt de belasting op je knieën, onderrug en schouders af. Je voelt direct verschil als je de schoenen aantrekt. De Stretchwalker is zo’n succes geworden dat we het miljoenste paar mochten produceren. En nu mogen we ook ‘De Gouden Koe 2022’ in ontvangst nemen. Deze mijlpaal maakt mij bijzonder trots! Het idee dat ons product mag bijdragen aan een hoger kwaliteit van leven daagt mij uit om nieuwe ontwikkelingen en innovaties door te blijven voeren en de beste schoenen te maken. Met onze schoenen creëren we positieve impact en we maken schoenen waar je blij van wordt.”


 
Al generaties lang is het ons streven om de meest comfortabele schoen ter wereld te maken. Een schoen die bijdraagt aan het gevoel van welzijn. Het werkt aanstekelijk, want ook de nieuwe generatie dient zich binnen het familiebedrijf Nimco aan om dit streven voort te zetten.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht