Wist je dat wij diverse wijdtematen in onze collectie hebben?

Elke voet is anders en daarom vind je bij ons een goede, comfortabele schoen die past. Hoe dat komt? We beschikken over modellen met diverse wijdtematen zodat er altijd een Xsensible schoen is die aansluit bij je wensen.

Omdat we regelmatig vragen krijgen of onze schoenen verkrijgbaar zijn in specifieke wijdtematen, vertellen we je hier graag meer over. Wist je bijvoorbeeld al dat een wijdtemaat wordt aangeduid met een letter en deze maten alfabetisch oplopen?

De ideale pasvorm voor jou

We ondersteunen je graag tijdens de zoektocht naar de perfecte schoenen voor jouw voeten. Vind je het lastig om de juiste schoenen te vinden? Laat je adviseren in de winkel, zodat je deskundig advies op maat mag ontvangen. Voeten zijn er namelijk in allerlei vormen en (wijdte)maten. We zijn er juist ook voor de voeten die wat meer zorg en aandacht nodig hebben. Een professionele analyse is een ideale manier om de perfecte schoen voor jouw voeten te vinden. De functie van de schoen is minstens zo belangrijk bij het maken van een keuze; maak je regelmatig lange wandelingen waarbij de omstandigheden veranderen of kies je liever voor een ommetje in de buurt? Laat je verrassen en voel hoe de juiste schoen jouw balans vergroot.

Comfortabele schoenen voor elke gelegenheid

Wij hebben diverse wijdtematen in onze collectie beschikbaar. Daarom vind je bij ons altijd een schoen die past. De schoenen mogen niet knellen, maar moeten wel mooi aansluiten. Twijfel je? Wij adviseren om naar een goede schoenwinkel te gaan om je voeten te laten opmeten. Wijdtemaat G is de gemiddelde breedte van schoenen. Model Jersey is een stijlvolle schoen met wijdtemaat G. De rits aan de zijkant vergemakkelijkt het aan- en uittrekken. Daarnaast heb je ook smallere en bredere wijdtematen. Deze lopen alfabetisch op. SWX11 en Lima zijn bijvoorbeeld modellen die in wijdtemaat H beschikbaar zijn. Welke wijdtemaat je ook hebt; onze schoenen ondersteunen je bij elke stap.

Dames en herenschoenen in verschillende wijdtematen

Wij hebbend diverse wijdtematen in onze collectie zoals, G, H, J en K. Waarbij wijdtemaat G en H de populairste maten zijn. De wijdtematen van de artikelen staan vermeld op onze website bij productinformatie. Laat je adviseren in de winkel welke modellen aansluiten bij je voeten én levensstijl om je nieuwe, favoriete schoen te ontdekken.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht