Vitaliteit heeft onze prioriteit

Wist je dat onze schoenen worden gemaakt in Europa? En we gezonde werkomstandigheden extra belangrijk vinden? Onze balanstechnologie staat centraal in de comfortabele schoenen die we produceren. Een gezonde balans gunnen we iedereen, ook in onze keten.

Hoe zijn onze werkomstandigheden nou echt? En welke arbeidsvoorwaarden bieden we onze werknemers in Portugal, waar onze schoenen worden gemaakt? Comfortabele schoenen produceren, betekent ook dat we gezonde keuzes maken voor iedereen die betrokken is bij de totstandkoming van onze collectie.

Gezonde en veilige werkomgeving

Onze liefde voor schoenen geven we generatie op generatie door. Juist voor toekomstige generaties maken we vandaag bewuste en gezonde keuzes. Daarom werken we met een hecht team professionals hard en altijd vanuit het hart aan het maken van de meest comfortabele schoen ter wereld. Dit kan alleen als je goed voor elkaar zorgt en je een gezonde werkomgeving creƫert. Anders hou je het simpelweg niet vol om jaar in jaar uit de kwaliteit te leveren waar wij voor staan. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen dokter en fysiotherapeut die langskomen in de fabriek in Portugal. Elke dag worden er bewegingsoefeningen gedaan met het personeel, zodat iedereen de kans krijgt om ook te werken aan zichzelf.

Geproduceerd in Portugal

Onze fabriekslocaties in Portugal zijn uitgerust met ultramoderne machines en productiefaciliteiten. Onze meesterschoenmakers ontwikkelen hier unieke pasvormen voor zowel orthopedische schoenen (van ons moederbedrijf Nimco) als confectieschoenen (Xsensible en Nimco). Ondanks het gebruik van de nieuwste technologieƫn en machines is een groot deel van de productie minutieus handwerk. Onze productiemedewerkers zijn ervaren vakmensen die een eerlijk loon ontvangen. Zo combineren we het beste van beide werelden. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. We vinden het belangrijk om eerlijk om te gaan met iedereen in onze keten die betrokken is bij het maken van onze schoenen. Een gezonde en veilige werkplek vormen de basis van de balanstechnologie die we met aandacht verwerken in onze schoenen.

Samen maken we het verschil

In Nederland stimuleren wij onze werknemers om te sporten, zo blijft iedereen vitaal. Sporten tijdens werktijd wordt volledig vergoed, ook als je aan de slag gaat met een personal trainer. Onze collecties kunnen nog zo comfortabel en modieus zijn; het verschil maak je met de mensen. De gezonde keuzes die we maken voor ons hechte team aan talentvolle professionals, voel je terug in de collectie.

Terug naar overzicht Terug naar overzicht