Vier generaties met een passie voor schoenen: 120 jaar vakmanschap

In 2024 vieren we met trots ons 120-jarig bestaan, een bijzondere mijlpaal voor ons familiebedrijf dat gebouwd is op vakmanschap en innovatie. Terwijl we een toost uitbrengen op dit moment, kijken we terug op de reis die ons 120 jaar toewijding heeft gebracht. Elk decennium, elke innovatie en elk paar schoenen vertelt een verhaal van voortdurende vernieuwing. We stappen vol vertrouwen 2024 tegemoet, maar natuurlijk niet zonder nog een keertje terug te blikken op het afgelopen jaar.

De vierde generatie maakt zich klaar voor de volgende stap

In 2021 bracht de volgende generatie, vertegenwoordigd door Isabel en Thomas Krol, een frisse wind in het familiebedrijf. De introductie van de Next Generation collectie bleek meteen een groot succes. De collectie was direct uitverkocht en nieuwe modellen en ontwerpen volgden. Hun visie is duidelijk terug te zien in deze collectie. De Next Generation collectie onderscheidt zich door vernieuwing, zonder afbreuk te doen aan het kenmerkende comfort waar wij om bekend staan. Ontdek hier het exclusieve interview, waarin Isabel inzicht geeft in hoe ze de passie voor schoenen van de familie voortzet en vol enthousiasme spreekt over de aankomende innovaties.

De hoogtepunten van 2023

Als we terugdenken aan 120 jaar geleden, toen ons bedrijf voor het eerst het levenslicht zag, hadden we destijds nooit durven dromen van de plek waar we nu staan. Het is een reis geweest vol toewijding, innovatie en vakmanschap. Zo symboliseert de Next Generation collectie, gelanceerd in 2021, niet alleen de evolutie van ons vakmanschap, maar ook ons voortdurende verlangen naar vernieuwing. En vandaag blikken we terug op een bijzonder bewogen jaar. In 2023 beleefden we een jaar van gezamenlijke inspanningen en succesvolle kansen die op ons pad kwamen. Deze periode heeft niet alleen onze familietradities verrijkt, maar ook ons enthousiasme voor het creëren van hoogwaardige schoenen verder aangewakkerd.

300+ nieuwe designs en modellen

In 2023 hebben we meer dan 300 nieuwe designs en modellen gelanceerd, waaronder drie exclusieve Limited Editions. Deze unieke modellen zijn met uiterste zorg samengesteld, gebruikmakend van trendy materialen. Met veel plezier en passie werden onze collecties verkocht bij verkooppunten in binnen- en buitenland.

Gespot in de media

Onze schoenen schitterden op bekende platforms zoals SBS6, NET5, LINDA en Men’s Health. Het is fantastisch om te zien dat onze collecties de aandacht trekken op diverse grote podia. Dit inspireert ons om door te gaan met het creëren van stijlvolle en comfortabele schoenen.

Succesvol getest door Wandel.nl

Als kers op de taart zijn we met succes getest en geslaagd door het testpanel van Wandel.nl! In april presenteerden we de positieve uitslagen. Deze uitslag is niet alleen een erkenning van de kwaliteit van onze schoenen, maar ook een stimulans om te blijven innoveren en verbeteren.

Inspirerende ontmoetingen

Bij de hoogtepunten van het afgelopen jaar horen zeker ook de Nijmeegse Vierdaagse en de Libelle Zomerweek, waar duizenden fans genoten bij onze stand. In 2024 zijn wij opnieuw van de partij bij de Libelle Zomerweek in Hoofddorp. We kijken er nu al naar uit om je daar te ontmoeten!
 

Max Krol, CEO van Xsensible, verheugt zich op 2024

“Het komende seizoen markeert een belangrijke mijlpaal voor ons familiebedrijf, namelijk ons 120-jarig bestaan. Een moment waarop ik terugkijk op vele onderscheidende en innovatieve momenten, zoals de ontwikkeling van het stretchleer in 1990 en natuurlijk de baanbrekende toepassing van het balansblokje in de zool in 2008. Laat je verrassen en inspireren door onze nieuwste collecties, die voortbouwen op 120 jaar vakmanschap en innovatie”- Max Krol.

Terug naar overzicht Terug naar overzicht