Trend: Athleisure

Balans en een actieve levensstijl staan in onze voorjaarscollectie voorop. Een trend die hier naadloos op aansluit is ‘athleisure’.


Het kan soms behoorlijk ingewikkeld zijn om balans aan te brengen in onze drukke levens. Je wilt alles geven op het werk, maar evengoed wil je meer tijd doorbrengen met je familie en vrienden. Wij geloven dat een uitgebalanceerd leven begint bij je voeten. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen is daar de Stretchwalker. Dankzij de flexibele, dempende zool draagt de Stretchwalker bij aan een betere lichaamshouding. Zo blijf jij in evenwicht. Hoe vol je agenda ook is. 

Buiten de sportschool

Een trend de naadloos op een drukke en actieve levensstijl aansluit is ‘Athleisure’. ‘Athleisure’ is een samensmelting van de woorden ‘athlete’ (atleet) en ‘leisure’ (vrije tijd). Volgens liefhebbers van deze trend zijn sportkleding en items met een sportieve uitstraling, niet louter bedoeld voor de gym. Het betekent de opmars van items geïnspireerd door een actieve levensstijl, waaronder sportieve sneakers. 

Accent op de zool

Voor onze voorjaarscollectie lieten we ons ook inspireren door de Athleisure-trend. Naast klassieke sneakers vind je diverse sportieve sneakers terug in onze collectie. De SWX-reeks is daar een goed voorbeeld van. Dit model, beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen, wordt gekenmerkt door een Stretchwalker waarbij de zool wordt geaccentueerd. Hierdoor oogt de zool meer ‘bulky’ dan de meeste, reguliere sneakers. 

Smaakvol kleurenpalet

Vrouwen kunnen dit voorjaar kiezen voor SWX11 en SWX13: twee veelzijdige modellen die dankzij het smaakvolle kleurenpalet moeiteloos zullen samensmelten met je garderobe. SWX11 is verkrijgbaar in zowel een frisse, helderwitte tint als in een sportieve combinatie met marineblauw. De SWX13 in kleur ‘White Fluo’ verrast daarentegen met haar fluorescerende accenten. Wil je dit voorjaar graag meer kleur bekennen? Dan is de zandkleurige ‘Nude Lizard’ of het pastelgele ‘Yellow/Off-white’ ongetwijfeld favoriet. 

Functionele, schokabsorberende zool

Mannen hebben dit voorjaar aan keuze geen gebrek. Stretchwalker SWX3, verkrijgbaar in niet minder dan zes verschillende tinten, is geheel volgens trend voorzien van stoere accenten op de zool. Dit geeft de schoen direct een sportieve uitstraling. Mag de verwijzing wat jou betreft wel iets subtieler? Ook Stretchwalker Dublin geeft de drager een sportieve uitstraling zónder te overheersen. De functionele, schokabsorberende zool ondersteunt de natuurlijke afroldynamiek van de voet en bevordert een actieve levensstijl. Ook als je een hekel hebt aan de sportschool.
 
Volg ons voor de laatste updates over de nieuwe collectie ook op Facebook en Instagram!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht