Stap stijlvol de zomer in met de sandalencollectie 2023!

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle sandaal voor op kantoor of een comfortabele slipper voor een dagje aan het strand; onze zomercollectie heeft het allemaal. Maar er is meer! Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: sandaal Evia.

Nieuw: sandaal Evia

Met trots presenteren we sandaal Evia aan jou. De fijne bandjes van zacht leer geven deze sandaal een speelse look. De klittenbandsluiting en de net iets dikkere lichtgewicht zool zorgen voor modieus comfort van het hoogste niveau. Deze vlotte slipper beschikt bovendien over een van memory-foam vervaardigd uitneembaar voetbed. Sandaal Evia is verkrijgbaar in de drie aantrekkelijke uitvoeringen Pastel, Jeans en Champagne.

Sandalen voor elke gelegenheid

Laat de zomerse vibes maar komen en maak je garderobe compleet met onze geweldige sandalen! Onze collectie biedt voor elke gelegenheid de perfecte sandaal. Wij hebben onze favorieten alvast voor jou op een rij gezet.
  • Wat dacht je bijvoorbeeld van de populaire sandaal Rhodos? Deze sandaal is niet alleen trendy, maar ook extra comfortabel dankzij het enkelbandje met verstelbare metalen gesp en de net iets dikkere zool met Xsensible balanstechnologie.
  • Of kies voor een exotisch accent met sandaal Aruba, die dierenprints of krokodilreliëf combineert met een subtiele metallic glans. De drie brede, zachte leren bandjes met verborgen klittenbandsluiting maken deze sandaal aanpasbaar aan elke voet.
  • Geniet van sandaal Corfu! De extra brede bandjes van zacht en soepel leer zijn op de hiel verstelbaar met een metalen gesp. Trakteer jezelf op een paar comfortabele sandalen en maak deze zomer de mooiste herinneringen!

3 handige tips bij het kiezen van geschikte sandalen en slippers

Slippers zijn onmisbaar voor de zomer. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en bieden een uitstekende ventilatie voor je voeten op warme dagen. Hoe maak je de juiste keuze? Wij hebben 3 handige tips voor jou.
  1. Comfort is de sleutel tot het dragen van sandalen en slippers op warme dagen. Zorg ervoor dat je sandalen en slippers kiest met dempende zolen en een goede pasvorm, zodat je zelfs op de warmste dagen van het jaar geniet van jouw ideale schoen. Pas sandalen en slippers altijd voordat je ze koopt en zorg ervoor dat er voldoende ruimte is bij de tenen en de hiel, zodat je comfortabel kunt lopen. Heb je vragen? Laat je adviseren door de experts van onze verkooppunten. Neem de tijd om verschillende opties te passen en kies degene die het beste bij jouw stijl en behoeften passen.
  2. Bedenk waar je je sandalen en slippers gaat dragen en kies een stijl die past bij de gelegenheid. Zo zijn platte sandalen en slippers perfect voor casual activiteiten, zoals een dagje naar het strand of een feestje.
  3. Investeer in sandalen en slippers van hoge kwaliteit die lang meegaan. Hoogwaardige sandalen zijn uitgerust met eigenschappen die bijdragen aan een goede voetgezondheid.
In onze collectie ontdek je sandalen en slippers met een dempende zool voorzien van de unieke Xsensible balanstechnologie. Deze innovatieve technologie staat garant voor optimaal loopcomfort. Investeer in een paar sandalen van hoogwaardige kwaliteit en je voeten zullen je dankbaar zijn!




Terug naar overzicht Terug naar overzicht