Sneak preview Spring / Summer 2022

Al generaties lang is het ons streven om de meest comfortabele schoen ter wereld te maken. Een schoen die je blij maakt. Het werkt aanstekelijk, want ook de nieuwe generatie dient zich binnen ons familiebedrijf aan om dit streven voort te zetten.


Met de komst van de zesde generatie van de familie Krol waait er een frisse wind door het bedrijf en dat is terug te zien in onze nieuwe Spring / Summer 2022 collectie met onder andere de Next Generation modellen. Laat je inspireren door onze voorjaarscollectie en ontdek jouw nieuwe, favoriete schoenen!

De nieuwste collectie daagt je uit

Geïnspireerd door de trends en looks van het seizoen, combineren we in onze nieuwe Spring / Summer 2022 collectie modieuze schoenen met decennialang vakmanschap. Onze vernieuwde collectie heeft voor elke stap die je zet een juiste schoen. Een Hiking schoen voor de mooiste wandelingen in de natuur, maar ook voor een ommetje met de hond. En wat dacht je van de City walker om te shoppen en bezienswaardigheden te bewonderen tijdens een stedentrip en sandalen voor de warme, zomerse dagen? Van deze collectie krijg je meteen zin in het voorjaar!

Golden Gate in nieuwe kleuren

Vrijheid, innovatie en balans staan centraal in deze collectie waarbij je steeds meer de vrijheid hebt om te doen wat goed is voor jou. Het geeft je energie en je gaat op zoek naar je drijfveren en passies. Je voelt de drive om elke dag opnieuw verder te komen dan waar je nu staat en met onze schoenen versterken we je bij elke stap. In het voorjaar van 2021 lanceerden we onze Next Generation collectie en het gelimiteerde model Golden Gate werd met veel enthousiasme ontvangen. Deze sneaker komt dit voorjaar terug en bevat onze innovatieve technologieën die een natuurlijke lichaamshouding stimuleren. Voor liefhebbers van deze stijlvolle sneaker hebben we goed nieuws! Golden Gate voor dames is binnenkort verkrijgbaar in de kleuren White, White Combi, Sand en Grey. Heren kunnen kiezen uit de kleuren White, Barley en Navy. Wees er snel bij, want de vorige keer waren de schoenen snel uitverkocht.

De vernieuwde Hiking collectie

Dat wandelen goed voor je is, hoeven we niet meer aan je uit te leggen. Wandelen vormt een gezonde en ontspannen bezigheid voor jong en oud en we zijn blij dat we met onze comfortabele wandelschoenen kunnen bijdragen aan wandelplezier. In de nieuwe Spring / Summer 2022 collectie spelen we in op de wandeltrend door de extra modellen en nieuwe materialen en kleuren aan je te presenteren. Kun je ook niet wachten om Stockholm in de nieuwe kleuren Beige / White, Moss / Pink, Red, Jeans (!), Navy / Lilac en Black te bewonderen? Ontdek ook het nieuwe model Oulo in de kleuren Moss, Grey en Navy. Ook de Hiking schoenen voor heren zijn populair; we zijn erg enthousiast over model Abo in de kleuren Moss, Navy en Black. Het zijn Hiking schoenen waar we trots op zijn, omdat we kunnen bijdragen aan meer balans en comfort tijdens wandelingen in de natuur.

Oceano, jungle printjes en aardetinten

De mode voor SS22 laat zich inspireren door de natuur. We zien veel neutrale tinten en natuurlijke patronen terug in de trends en deze hebben we op een stijlvolle manier verwerkt in onze schoenen. Van Jungle printjes tot de kleuren Taupe, Bronze en Sand; het buitenleven zie je terug in de looks van onze schoenencollectie. Verrassend is de rustgevende kleur blauw in een waterige tint, we presenteren Keria, SWX3 en Rhodos dan ook in de prachtige kleur Oceano. Ook Jeans is populair, daarom kun je dit voorjaar genieten van Bonaire en Stockholm in de kleur Jeans. Bewonder de nieuwe collectie binnenkort op onze website en in de winkels!
 
Onze Spring / Summer 2022 collectie is verkrijgbaar vanaf januari zodat je met nieuwe energie én nieuwe schoenen 2022 in kunt stappen. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt en laat je adviseren; kies het juiste model voor het juiste moment en ervaar de geschikte zool voor perfecte grip en stabiliteit. We kijken uit naar de lancering van Spring / Summer 2022!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht