Sneak preview: Spring / Summer 2021 collectie

Wij hebben zin in het voorjaar en we kijken uit naar de nieuwste collecties van 2021. Welke Stretchwalker je ook kiest; geniet van stijl, comfort en balans!

Met trots delen we deze sneak preview waarin we meer vertellen over de Spring / Summer collectie van het nieuwe jaar. Ge├»nspireerd door de trends en looks van het seizoen produceren wij op ambachtelijke wijze onze schoenen. In 2021 ligt de focus nog meer op een goede gezondheid, duurzaamheid en comfort. Laat je inspireren en verrassen door onze nieuwste collectie die binnenkort verkrijgbaar is! 

Nieuwe kleuren

De tijdloze pastelkleuren komen terug in het voorjaar van 2021. Ontdek Riga in de kleuren White Iride, Nude en Pashmina die zachte energie uitstralen. Volgens trendwatchers speelt de kleur Sali, een soort grijs met een zweem groen, in het nieuwe jaar een belangrijke rol in het straatbeeld. Deze tint kun je bewonderen in onze nieuwste voorjaarscollectie. Zo hebben we de kleur onder andere verwerkt in de populaire Stretchwalker Sofia en Tokio. Draag je liever model Jersey? Dan hebben we goed nieuws, want ook deze favoriete schoenen zijn binnenkort verkrijgbaar in trendkleur Sali.

Cognac in jouw garderobe

Ben je fan van bruintinten? Dan kun je jouw geluk niet op komend seizoen. De warme kleur Cognac is onmisbaar in de garderobe en daarom hebben we Stretchwalker Jersey en Venice voorzien van deze natuurlijke tint. Hou je van een opvallende look? Dan is model Lima in de kleur Cognac Combi echt een aanrader! Mannen kunnen kiezen uit de populaire schoenen Dublin, Boston en Lyon. Wil je niet kiezen? Ga dan voor Stretchwalker SWX14, waarin we de mooiste taupe tinten hebben gecombineerd. Wij zijn fan!

Stijl combineren met comfort

Dankzij WFH-outfits (work from home) willen we graag stijlvol voor de dag komen, maar geen concessies doen wat betreft comfort. Daarom geniet je met onze schoenen altijd van comfort, stijl en balans. Comfortabele kleding en schoenen zorgen ervoor dat je eenvoudig kunt afwisselen tussen (thuis)werken, actief bezig zijn en genieten van de natuur.

Nieuwe outdoor modellen

Wie buitenleven associeert met avontuur, staat met de Stretchwalker Hikingcollectie stevig in zijn schoenen. Onze nieuwe outdoor modellen zien er niet alleen fraai en sportief uit, ze bieden optimaal draagcomfort en bescherming vanaf het moment dat je de deur achter je dichttrekt. De collectie bevat schoenen met een vernieuwde robuuste zool die solide grip geeft. Ook geniet je van geavanceerde Dry-X waterproof technology, waardoor je voeten onder alle omstandigheden droog blijven. Trek eropuit met schoenen die jou versterken. De wereld wacht op je! Stretchwalker Stockholm is ontzettend populair, daarom hebben we besloten om dit model in nog meer kleuren te produceren. Wat dacht je van de tinten Cobalt, Red, Grey en Navy? Deze uitbreiding juichen we toe! Ook Hikingschoen Uppsala wordt verrijkt met nieuwe tinten. En last but not least is Seattle in de kleur Stone / Pink de nieuwe favoriet van elke sportieve, maar modebewuste vrouw.
 
We verheugen ons op de lancering van onze nieuwe Spring / Summer 2021 collectie. Vanaf februari zullen de eerste modellen beschikbaar zijn, in maart is de gehele collectie verkrijgbaar. De nieuwste modellen uit de Hikingcollectie kun je vanaf nu bewonderen in de (web)winkels. Welke Stretchwalker je ook kiest; geniet van stijl, comfort en balans!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht