Schoenentrend: ton sur ton

‘Ton sur ton’ is de Franse vertaling van ‘kleur op kleur’. Deze trend betekent letterlijk dat je een kleur volledig terug laat komen in je outfit, zonder dat het saai wordt. Natuurlijk mogen de juiste schoenen niet ontbreken om deze look compleet te maken. Ontdek de tips om de ton sur ton trend meteen toe te passen in jouw outfits.

Ton sur ton trend

De trend is ontzettend populair en wordt ook monochrome genoemd. Kies je voor een ton sur ton outfit, dan creëer je een samenhangend geheel in jouw outfit. Let vooral op het verschillende materiaalgebruik en lichte kleurnuances in de looks, zo creëer je diepte en interessante combinaties waar je naar blijft kijken. Durf te kiezen voor schoenen die volledig in dezelfde kleur verkrijgbaar zijn en ontdek onze collectie voor dames en heren.

Kleuren die je laten stralen

Je mag zelf bepalen welke kleurtinten je verwerkt in jouw outfit die de uitstraling versterken. In onze collectie komen momenteel zachte voorjaarskleuren voor die perfect te combineren zijn met de populaire ton sur ton trend. Van beigetinten tot pastel; draag altijd wat goed voelt voor jou. Ben je (nog) niet op de hoogte welke kleuren je goed staan? Overweeg eens een kleurenanalyse te doen. Je ontvangt persoonlijk advies waarbij je ontdekt welk seizoenstype je bent en tijdens de sessie leer je alles over de kleuren die jou goed staan. Handig om te weten: sommige kleuren maken je namelijk (onbewust) flets en er zijn ook kleuren die je laten stralen.

Maak je look compleet

Ton sur ton klinkt hartstikke chic en stijlvol, maar het is dus eigenlijk een term die gebruikt wordt om aan te geven dat je een kleur meerdere keren laat terugkomen. Bijkomend voordeel van deze stijlvolle trend in een look; ton sur ton gebruik maakt je optisch langer én het zorgt voor eenheid in de outfit. Deze trend kan daardoor altijd worden toegepast!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht