Schoenen voor koudere dagen

Ben je klaar voor de kortste en koudste dagen van het jaar? Natuurlijk willen we dat je comfortabel en in stijl van dit seizoen geniet, zelfs als het sneeuwt. Dankzij Dry-X is onze Hiking collectie bestand tegen winterse invloeden, daar vertellen we je meer over. Met onze schoenen aan je voeten ben je winterproof.

Winterse invloeden

Onze collectie hebben we voorzien van balanstechnologie en gepatenteerd Stretchleer. Deze combinatie maakt onze schoenen zeer geschikt voor veranderende ondergronden en winterse invloeden. De elasticiteit van het Stretchleer geeft bovendien maximale bewegingsvrijheid. Omdat je onze schoenen elke dag zo lang mogelijk wil dragen, wil je zeker zijn dat je voeten ook droog blijven. Het ademend vermogen van het Stretchleer draagt hieraan bij. Geniet van extra grip én warme voeten tijdens dit koude seizoen!

Pareltjes uit de wintercollectie

Van sneeuwpoppen maken tot regen- en sneeuwbuien trotseren; we hebben onze schoenen voorzien van comfortabele eigenschappen en warme kleuren. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Hiking schoenen Oulu en Cork. Je voeten blijven gegarandeerd droog dankzij het geïntegreerde Dry-X Waterproof membraan. Natuurlijk zijn onze schoenen ook uitgerust met een gripzool die ervoor zorgt dat je op iedere ondergrond stevig staat. Goede sokken zijn overigens cruciaal tijdens een winterse wandeling. Hoewel onze schoenen ademen, is het raadzaam om ook altijd een droog paar sokken mee te nemen bij een lange hike.

Extra tips om warm te blijven tijdens een winterse wandeling

Het is belangrijk dat je voeten goed warm blijven wanneer je de kou in stapt om een winterse wandeling te maken. Schoenen die bestand zijn tegen winterse invloeden, zijn onmisbaar tijdens deze hike. Ook het dragen van warme sokken is een must. In extreem koude omstandigheden doe je er goed aan om gebruik te maken van voetverwarmers. En wist je dat het belangrijk is om regelmatig pauzes te nemen als je wandelt? Deze rustmomenten vormen een essentieel onderdeel tijdens een wandeling in de winter. Terwijl je op een droge plek je voeten voldoende rust gunt, kun je iets warms drinken om je lichaamstemperatuur op peil te houden. Vul bijvoorbeeld zelf een thermoskan met thee die je - omringd door de natuur - opdrinkt. En vergeet niet om het weer in de gaten te houden! Door het weerbericht te controleren voordat je naar buiten gaat, kom je niet voor verrassingen te staan. 
Terug naar overzicht Terug naar overzicht