Sandalen en slippers – De zomertrends van 2022

De lentezon is het perfecte excuus om alvast een voorproefje van de sandalen met je te delen. We kunnen namelijk niet wachten om het ultieme zomergevoel te ervaren. Flaneren langs de boulevard, terrasjes pakken, op citytrip en de natuur in; sandalen en slippers zijn natuurlijk onmisbaar voor elke zonnige dag. Daarom delen we de zomerschoenentrends van 2022 met jou en van onze collectie krijg je helemaal zin in de zomer. Lees mee en laat je inspireren!

Lekker licht

Van lichte kleuren tot lichtgewicht sandalen en slippers; onze collectie staat gewoon lekker fris! Met een Xsensible sandaal aan je voeten weet je zeker dat je tijdens elke gelegenheid de juiste schoen draagt. Bijvoorbeeld als je een dagje naar het strand gaat, op de fiets springt naar kantoor of een ommetje maakt. En wat dacht je van een heerlijke picknick aan het water. Onze gloednieuwe modellen staan op je te wachten. Onder andere in beigetinten voor een warme, stijlvolle look. Wij hebben zin in de zomer en kijken ernaar uit om herinneringen te creëren op sandalen uit de nieuwste collectie. Maak het verschil voor je voeten en kies komend seizoen voor lekker lichte kleuren en een frisse uitstraling!

Stijlvol en comfortabel

Onze hoogwaardige slippers en sandalen vormen hét ingrediënt voor een zorgeloze zomer waardoor je optimaal loopcomfort mag ervaren. Hoge temperaturen belemmeren je wandelplezier niet, want wij hebben sandalen en slippers ontwikkeld waar alle vrouwen en zelfs heren enthousiast van zullen worden. We hebben namelijk niet alleen zomerschoenen voor dames, maar ook voor heren in de collectie. Als man wil je binnenkort gezien worden in onze favoriet Timor. Deze sportieve sandaal maakt een goede indruk met zijn opvallende ontwerp. De combinatie van zacht leer en hoogwaardig meshmateriaal houdt de voeten heerlijk koel, ook op warmere dagen. De iets dikkere zool met de unieke Xsensible balanstechnologie garandeert optimaal comfort op elk terrein.

Zacht, zachter, allerzachtst

Verzorgde voeten in stijlvolle sandalen. Daar gaan we voor deze zomer! We krijgen nog meer zin in dit zonnige seizoen bij het zien van stijlvolle sandaal Bonaire in de kleur Caramel. Sandaal Bonaire bevat hoogwaardig veloursleer en steelt de show met zijn brede geknoopte bandjes. Het hielbandje heeft een verborgen klittenbandsluiting zodat de sandaal aan elke voet past. Voor een nog persoonlijkere en perfecte pasvorm kan de extra inlegzool eventueel door een eigen inlegzool worden vervangen. De tweekleurige zool met de unieke Xsensible balanstechnologie staat garant voor optimaal loopcomfort.

Natuurlijke patronen

De mode voor SS22 laat zich inspireren door de natuur. We zien veel neutrale tinten en natuurlijke patronen terug in de zomertrends van 2022 en deze hebben we op een stijlvolle manier verwerkt in onze zomerschoenen. Van Jungle printjes tot de kleuren Taupe, Bronze en Sand; het buitenleven zie je terug in de looks van onze sandalen en slippers.

Kom in balans

Ontspannen en opladen in het zonnetje, genieten van de natuur, dagjes uit en lekker op vakantie… Van de zomer krijg je energie. Met een comfortabele Xsensible sandaal of slipper aan je voeten vergroot je jouw balans en dat is nodig, want we hebben een intensieve tijd achter de rug. Neem de rust en ruimte om tot jezelf te komen en geniet van meer balans. Daar helpen we je graag bij. Wist je dat we de unieke, Japanse balanstechnologie hebben verwerkt in de sandalen en slippers? Dat is wat onze sandalen en slippers onderscheidt. Dat is Xsensible ten voeten uit.

Sandalen op maat

Jouw comfort is onze prioriteit en gezien welzijn begint bij je voeten, vinden we het belangrijk dat jij de perfecte sandalen ontdekt voor de zonnigste dagen van het jaar. Alle sandalen uit onze collectie (voor zowel dames als heren) beschikken over een uitneembaar voetbed en sportieve zolen met zachte demping waardoor je kunt genieten van ultiem loopcomfort. Je ziet het terug bij onder andere sandaal Aruba. Dankzij de drie brede, zachte leren bandjes van sandaal Aruba met verborgen klittenbandsluiting kunnen de sandalen aan elke voet worden aangepast. Voor een nog persoonlijkere en perfecte pasvorm kan de extra inlegzool eventueel door een eigen inlegzool worden vervangen. De iets verhoogde zijkanten ondersteunen de voet en zorgen dat de sandaal altijd goed blijft zitten. De sandaal is onder andere verkrijgbaar in de populaire kleur Blue, maar ook in de prachtige tinten Sand Metal en Taupe waarbij we dierenprints hebben gecombineerd met een subtiele metallic glans. Ervaar zelf de voordelen wanneer je de allerbeste sandalen draagt en laat je adviseren bij een verkooppunt in jouw omgeving.

De perfecte sandalen voor de zonnigste dagen van het jaar, staan al voor je klaar bij onze verkooppartners. Laat je inspireren en adviseren, zodat je ook tijdens het zonnigste seizoen van het jaar kunt genieten van ultiem loopcomfort.

Terug naar overzicht Terug naar overzicht