Modetrend: sneakers met dikke zolen

We gaan een stijlvolle, maar comfortabele lente tegemoet! De robuuste zolen zijn namelijk terug van weggeweest. In onze Spring / Summer 2021 collectie hebben we natuurlijk rekening gehouden met de comeback van sneakers met dikke zolen.

Sterker nog: de SWX-modellen zijn echte trendsetters. Perfect voor elke gelegenheid én voorzien van extra comfort dankzij de dikke zolen. We vertellen je graag meer over deze modetrend.

Geef je outfit een stoere twist

In de nineties waren dikke zolen niet meer uit de etalages weg te denken. Ook deze lente zullen we massaal schoenen spotten voorzien van robuuste zolen. Met dikke zolen trek je de aandacht en maak je van een simpele outfit een sportieve, maar elegante look. Je draagt de schoenen bijvoorbeeld onder een rok of jurk, maar je kunt de modellen ook combineren met een casual broek die aansluit bij je figuur. De chunky zool geeft de schoen een vrouwelijke en stoere twist! Staat comfort bij jou op de eerst plek, maar wil je ook stijlvol voor de dag komen? Dan is deze modetrend echt iets voor jou.

De voordelen van dikke zolen

Dankzij schoenen met dikke zolen lijk je langer. Bovendien lopen de schoenen heerlijk, omdat de robuuste zool zorgt voor extra demping en bescherming van de voeten. Geïnspireerd door de trends en looks van het seizoen, combineren we fashionable schoenen met decennialange vakmanschap. Hoewel het een opvallende modetrend is, komt de dikke zool voor ons niet als een verrassing. We hebben namelijk uiteenlopende modellen in onze collectie die aansluiten bij deze trend. Geef jouw outfit een verfrissende boost dankzij sneaker Lille of model SWX3. Deze easy-going sneakers zijn Ideaal als je op zoek bent naar optimaal draagcomfort en schoenen voor elke gelegenheid.

De balanstechnologie van Xsensible

Wat gebeurt er als je Salie – de trendkleur van 2021 - combineert met dikke zolen? Dan ontstaat er een stijlvolle, stoere en vrouwelijke schoen zoals je van ons gewend bent. De SWX3 – Lady in de kleur Salie is zeer modieus en voorzien van een iets dikkere, functionele zool (uitgerust met Xsensible balanstechnologie), die met passende kleuren op het bovenmateriaal is afgestemd. De zachte voering, rits aan de zijkant en het stretchleer in het gebied rond de voorvoet zorgen bij deze trendy sneaker voor extra comfort. Ook in de coole veterschoen SWX11 hebben we onze balanstechnologie verwerkt. De schoen onderscheidt zich door stijlvolle materialen en unieke kleurenmix. De witte kleur van de zool zorgt voor een frisse uitstraling.

Trakteer jezelf op een nieuw paar uit onze voorjaarscollectie

Laat je inspireren door onze Spring / Summer 2021 collectie en ontdek onze nieuwste modellen. Wil je onze schoenen met robuuste zolen passen? Neem contact op met de lokale schoenenwinkel om de mogelijkheden te bespreken. De winkelier denkt graag met je mee om jouw nieuwe, favoriete paar te vinden. We wensen je een stijlvolle lente toe!

Terug naar overzicht Terug naar overzicht