Onze SS21 collectieJouw energie


Onze nieuwe collectie toont hoe uitgebalanceerd stijl kan zijn. Je goed voelen over hoe een schoen eruitziet. Over hoe comfortabel het draagt. Xsensible beweegt mee op jouw energie. Trek ons aan, de wereld ligt aan je voeten.

Max Krol - Directeur Xsensible

DamesEen frisse en energieke uitstraling

In de Xsensible voorjaarscollectie 2021 ontdek je nieuwe favoriete damesschoenen die je outfit een stijlvolle uitstraling geven. Ontworpen om in balans te blijven en je optimaal draagcomfort te bieden. Kies uit diverse pasvormen en trends die aansluiten bij jouw kledingstijl. Onze schoenen onderscheiden zich door levendige kleuren en aantrekkelijke prints altijd te combineren met materiaalmixen van de beste kwaliteit. Welke Stretchwalker je ook kiest; geniet van stijl, comfort en balans.

HerenWaar je ook heen gaat

Ontdek de veelzijdige Stretchwalker uit de Xsensible voorjaarscollectie 2021 en vind de perfecte herenschoen voor jouw voet en lifestyle. Dankzij onze schoenen creƫer je een stijlvolle look en blijf je in balans. We hebben de beste materialen verwerkt om de ultieme loopervaring te garanderen. Ervaar de kwaliteit van Xsensible en wandel de toekomst tegemoet.