De zoektocht naar balans

Soms komt er iets op je pad waardoor je uit balans raakt. Het is de kunst om het evenwicht te herstellen. Ook wij hadden een verlangen om meer balans te ervaren en uiteindelijk kwamen we uit in Japan.

Japan is het land dat kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. Wist je dat de oorsprong van onze schoenen gebaseerd is op het balansprincipe van de Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’ ? Traditie en technologie komen samen in de unieke balanszool van onze schoenen. Balans is ons sleutelwoord.

Hoe kom je in balans?

Door regelmatig rust te pakken, ruimte te creëren en keuzes te maken die goed zijn voor jou, kom je (weer) in balans. Er ontstaat evenwicht. Maar wat betekent balans voor jou? Op welke momenten voel je je in balans? En wat kun je doen om de balans te herstellen? Misschien heb je behoefte aan ontspanning, het opschrijven van je gedachtes, wandelen in de natuur of gezonde voeding. Ontdek wat je nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten en je goed te voelen mét jezelf. Waar je ook naartoe gaat, je neemt jezelf altijd mee.

De combinatie van evenwicht, stabiliteit en sublieme demping

Wat gebeurt er als we het dagelijkse comfortabeler voor je maken? En we je een mogelijkheid bieden om het pad aangenamer te bewandelen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je een betere lichaamshouding krijgt die je kwaliteit van leven aanzienlijk verbetert? Met deze vraagstukken gingen we terug naar de tekentafel waar het ontwerpteam de combinatie van evenwicht, stabiliteit en een sublieme demping in de gehele zool van onze schoenencollectie verwerkte. Dankzij deze mix aan eigenschappen, kun je de Stretchwalker de hele dag dragen en geniet je van een evenwichtige houding. Het balanspunt in het midden van onze zolen, hebben we te danken aan het balansprincipe van de oude traditionele, houten slipper uit Japan. Het balanspunt garandeert de perfecte loopervaring waardoor de schoen je mag versterken bij elke stap in de richting die goed is voor jou. Ontdek de balanszool en laat je inspireren door onze stijlvolle en comfortabele collectie!

Balanceren is een werkwoord

In balans zijn vraagt om een ontspannen houding in het hier en nu. Met onze schoenencollectie dragen we bij aan het werkwoord balanceren en hebben we een ondersteunende rol om het evenwicht in je lichaam te herstellen. Je voelt direct verschil als je de schoenen aantrekt, omdat de belasting op je knieën, onderrug en schouders afneemt. Balanceren is een werkwoord en de ene dag gaat het je makkelijker af dan de andere dag. Bedenk wat vandaag tot een mooie dag zal maken, geef jezelf de ruimte en gun je voeten comfort bij elke stap.

Moved by balance

Met onze schoenen creëren we positieve impact en we ontvangen veel berichten dat mensen beter bewegen, langer lopen en meer energie hebben dankzij onze schoenen. Arriveer voortaan in balans en met energie op elke gewenste bestemming.Xsensible, moved by balance.
 
Welke Stretchwalker je ook kiest; haal alles uit het seizoen en geniet van stijlvolle looks, balans en comfort. We are ready when you are!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht