De sneakertrends van 2021 voor heren

Van zwarte sneakers tot bruine Stretchwalkers en van casual tot sportief; de sneakertrends van 2021 hebben we verwerkt in onze herencollectie. Zoek je een comfortabele, sportieve herenschoen die je goed kunt combineren? Met onze sneakers aan je voeten kom je stijlvol voor de dag.


Onze schoenen zijn gemaakt voor actieve levensgenieters en heren die blij worden van een goede kwaliteitsschoen. We inspireren je graag om de juiste herensneakers te kiezen die aansluiten bij jouw stijl. Dit zijn de sneakertrends voor heren in 2021.

Donkere kleuren

Donkere kleuren zijn het helemaal dit seizoen. Voor liefhebbers van casual chic hebben we herenschoenen in het zwart die een stijlvolle aanwinst vormen voor je schoenencollectie. Ook zie je najaarskleuren terug, waardoor je verschillende bruintinten kunt ontdekken. In de sneakers hebben we unieke details verwerkt. Zo heeft Stretchwalker Dublin een rits aan de zijkant voor optimaal comfort en de sneaker is een absolute hit bij iedere modebewuste man. De mannelijke uitstraling van sneaker Berlin maakt indruk met een mix van leer en hightech textiel. Onze zwarte herensneakers kun je eindeloos combineren en dat maakt deze donkere kleuren lekker praktisch. De sneakers bieden tegelijkertijd optimale ondersteuning en zorgen voor een ongeëvenaard comfort. Op zoek naar een stijlvolle sneaker voor heren? Bekijk de herencollectie en kies jouw favoriet!

Sportieve én stijlvolle twist

Sneaker Golden Gate voor dames en heren lanceerden we in het voorjaar en dit najaar hebben we nieuwe, trendy kleuren toegevoegd aan onze limited edition sneakerlijn. Deze exclusieve sneaker hebben we afgestemd op de laatste sneakertrends voor heren, waarbij we het gestroomlijnde silhouet hebben gecombineerd met unieke details. Daardoor oogt de schoen lekker sportief en stijlvol en het maakt de herensneaker perfect voor een everyday look. Ervaar de vooruitstrevende, Japanse balanstechnologie zelf en ontdek bijvoorbeeld limited edition sneaker Golden Gate voor heren in de kleur Navy / Black en Sali. De kleur Sali zorgt voor een stijlvolle en trendy uitstraling en dankzij een donkerrood accent op de hak past deze sneaker voor heren altijd bij je favoriete outfit. Door de stoere twist is ook Golden Gate in de tint Navy / Black zeer gewild. Deze exclusieve herenschoen staat voor je klaar. Ga snel naar een winkel die de Next Generation collectie verkoopt, zodat je kunt ontdekken welke sneaker jouw outfit voortaan compleet maakt.

Gun jezelf comfort

Schoenen versterken je bij elke stap, daarom zijn onze schoenen ook zo comfortabel. De combinatie van functionaliteit, comfort en stijl is belangrijker dan ooit. Het draait niet alleen om de juiste uitstraling; je gunt jezelf kwaliteit. Welzijn begint bij je voeten en door een goede houding kun je verder komen dan waar je nu staat! Gelukkig staan we bekend om onze comfortabele, trendy herenschoenen en dat maakt ook dat we met deze schoenentrend dicht bij onszelf kunnen blijven. In onze herencollectie hebben we decennialang vakmanschap verwerkt en dat voel je bij elke stap en draai. Denk bijvoorbeeld aan sneaker SWX3 die we hebben voorzien van zachte kussentjes aan de rand van de schacht en het stretchleer bij de voorvoet om te voorkomen dat de schoenen drukken of te strak voelen. In de SWX14 hebben we zolen met de bewezen Xsensible balanstechnologie verwerkt; ze zijn iets dikker, bijzonder licht en van voren licht gewelfd, voor maximaal draagcomfort.

Buiten beleven

Sneakers zien er vlot en sportief uit, maar onze herencollectie is ook daadwerkelijk te dragen bij alle buitenactiviteiten. Ongeacht de omstandigheden. Dus heb je zin in een lekkere wandeling in de natuur en wil je ontdekken of hiken iets voor je is? Bekijk de Hiking collectie voor heren en maak de mooiste wandelingen in binnen en buitenland. De halfhoge wandelschoen Stockholm is erg populair bij mannen. De schoen is licht en zacht gevoerd. Het ademende mesh-materiaal bij Hikingschoen Helsinki voor heren is voorzien van het Dry-X Waterproof membraan en het materiaal houdt de voeten dus ook in de regen droog en warm. De gripzool zorgt ervoor dat je op iedere ondergrond stevig staat. De functionele boots van hoogwaardig, stevig hightech materiaal passen natuurlijk bij een sportieve outfit, maar zijn ook goed te combineren voor een smart casual kantoordag. Zelfs in de hikingcollectie voor heren hebben we de sneakertrends van 2021 verwerkt.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht