De nieuwe kleuren van de limited edition Stretchwalker ´Golden Gate´

Het afgelopen voorjaar introduceerden we vol trots onze limited edition sneakerlijn Next Generation. De exclusieve Stretchwalker ´Golden Gate´ was snel uitverkocht en de enthousiaste reacties overtroffen al onze verwachtingen. We vonden het fantastisch dat de sneaker zo gewild was en daarom hebben we goed nieuws: sneaker Golden Gate is terug in nieuwe, trendy kleuren! Laat je verrassen en inspireren door onze limited edition sneakerlijn voor dames en heren.

Welke kleur kies je?

Golden Gate is dé limited edition Stretchwalker waar je gewoon niet zonder kunt! De eerste collectie was zo’n groot succes en we zijn blij dat we de nieuwste kleuren aan je kunnen presenteren. Voor dames hebben we sneaker Golden Gate gehuld in de kleuren Cognac, Black en Sali / Combi. Deze tinten zorgen voor een vrouwelijke uitstraling die de sneaker veelzijdig maakt. Het perfecte paar schoenen voor heren bestaat echt: ontdek ‘Golden Gate’ in de kleur Blue met zwarte nabuck accenten en de kleur Sali. Ook deze keer is het model zeer gelimiteerd, wees er daarom snel bij zodat je van deze stijlvolle en tijdloze sneaker mag genieten.

Next Generation

Golden Gate is een eigentijdse sneaker die symbool staat voor de nieuwe generatie binnen het familiebedrijf. Daarom hebben we de collectie Next Generation genoemd, want er breekt een nieuw tijdperk aan voor Xsensible. Thomas en zijn tweelingzussen Do en Isabel zullen het stokje overnemen. We zien hun visie terug in deze schoen die vernieuwend is zonder enige concessies te doen aan het comfort waar Xsensible om bekend staat. De sneakers zijn erg gewild dankzij het gestroomlijnde silhouet in combinatie met unieke details en de trendy kleuren. Het is niet voor niets onze beste Xsensible tot nu toe; in Golden Gate wil je gezien worden.

De limited edition sneaker Golden Gate

Greep je de vorige keer mis en wil je deze limited edition sneaker Golden Gate graag passen? Ga snel naar een winkel die de Next Generation collectie verkoopt, zodat je kunt ontdekken welke kleur jouw outfit voortaan compleet maakt. Dankzij de stoere twist is deze schoen perfect voor een everyday look! Volg ons op Instagram en Facebook om meer beelden te zien van onze beste Stretchwalker tot nu toe en ervaar de vooruitstrevende, Japanse balanstechnologie voortaan zelf. Deze exclusieve Stretchwalker voor dames en heren staat voor je klaar. 

Terug naar overzicht Terug naar overzicht