De beste Stretchwalker tot nu toe

Vol trots introduceren we onze compleet nieuwe limited edition sneakerlijn voor dames en heren. ‘Golden Gate’ uit de Next Generation collectie is namelijk onze beste Xsensible sneaker tot nu toe!

‘Met een miljoen paar Stretchwalkers in de markt, hebben wij een trouwe fanclub opgebouwd. Deze mijlpaal, de intrede van de nieuwe generatie binnen het familiebedrijf en de introductie van onze nieuwe limited edition, maakt mij bijzonder trots!’ - Max Krol, CEO Xsensible

Een nieuwe generatie binnen het familiebedrijf

De eigentijdse schoen uit de exclusieve sneakerlijn ‘Next Generation’ staat symbool voor de nieuwe generatie binnen het familiebedrijf. Thomas en zijn tweelingzussen Do en Isabel zullen uiteindelijk het stokje overnemen. Een nieuw tijdperk breekt aan en dat zien we terug in deze schoen die vernieuwend is zonder enige concessies te doen aan het comfort waar Xsensible om bekend staat. Met een miljoen paar Stretchwalkers in de markt, weten we wat de consument van ons verlangt. De schoen bevat al onze innovatieve technologieën en we hebben unieke details in de schoen verwerkt die het verschil maken. Zelfs aan het uiteinde van de veters is gedacht, want daar staat het logo op.

Limited edition sneaker Golden Gate

Het zeer gelimiteerde model ‘Golden Gate’ presenteren we met veel enthousiasme, omdat het ons is gelukt om deze sneaker te voorzien van een sportief ontwerp en je tegelijkertijd geniet van de Japanse balanstechnologie. Deze schoen is het neusje van de zalm en biedt de vertrouwde eigenschappen die je van ons gewend bent. De schoen biedt optimale ondersteuning bij iedere stap. Deze limited edition is verkrijgbaar voor dames in de kleuren Black, Nude en White. De Golden Gate voor heren is verkrijgbaar in de kleuren Black en Color Mix. Wees er snel bij want de sneakers zijn limited edition én zeer gewild.

Unieke details

Het gestroomlijnde silhouet in combinatie met de trendy kleuren; in ‘Golden Gate’ wil je gezien worden! Het is niet voor niets onze beste Xsensible tot nu toe en we hebben unieke details in het ontwerp verwerkt. De schoen brengen we uit in een gelimiteerde oplage en dat is te zien aan de onderkant van de tong. Ook heeft elke kleur een speciale toevoeging. Golden Gate voor dames in de kleur zwart, heeft bijvoorbeeld een lakaccent op de hak waardoor deze sneaker altijd bij je favoriete outfit past. Golden Gate in de kleur Nude bevat opvallend rode accenten op de hiel. De nude tint zorgt voor een warme en vrouwelijke uitstraling die de sneaker veelzijdig maakt.

Geniet van grip, stijl en uitzonderlijk comfort waar je ook bent

Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie? Bekijk op de website sneaker ‘Golden Gate’ voor dames en heren of ga naar een winkel die de gelimiteerde Next Generation collectie verkoopt. Volg ons op Instagram en Facebook om meer beelden te zien van onze beste Stretchwalker tot nu toe.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht