De 5 grootste schoenentrends voor het nieuwe jaar

Benieuwd welke schoenen je in het nieuwe jaar absoluut in je kast moet hebben staan? Wij maakten een handig overzicht van de grootste schoenentrends van 2020.

Nudetinten

Vind jij het altijd lastig om je schoenen bij je outfit te matchen? De opkomst van nudetinten biedt de uitkomst. Zachte zandtinten gaan we dit voorjaar in veelvoud terugzien. Denk hierbij niet alleen aan schoenen die in volledige nudetinten zijn uitgevoerd, maar ook zachte accenten. Niet alleen fijn voor het oog, maar ook nog eens makkelijk te combineren 

Athleisure

In 2019 maakten we kennis met athleisure: de trend waarbij sportkleding, of items met een sportieve look, in het dagelijks leven worden gedragen. Goed nieuws voor liefhebbers: in 2020 nemen we hier nog geen afscheid van. Sportieve sneakers vertolken ook in het nieuwe jaar een hoofdrol in het straatbeeld. In onze voorjaarscollectie vind je daarom tal van Stretchwalkers met stoere strepen en accenten die de zolen accentueren

Materiaalmix

Het mixen van verschillende materialen is net als athleisure een trend die we met plezier kunnen doordragen in het nieuwe jaar. Of je nu kiest voor een mix van hoogglanslak, opvallende dierenprints en zachte stoffen: met de interessante mix van materialen weet je zeker dat je een ├ęchte blikvanger aan je voeten hebt. 

Opvallende kleuraccenten

Van neonkleurig detail op de hiel tot cognackleurige details ter contrast op een volledig zwarte sneaker: dit voorjaar zijn opvallende kleuraccenten een absolute trend. Het geeft elke schoen een frisse en speelse knipoog. Zonder twijfel een feest om te dragen dit voorjaar. 

Cognac

Ben jij ook zo te spreken over de trendkleur cognac? Dan hebben we goed nieuws: in 2020 zal deze tint belangrijk blijven in het straatbeeld en onze voorjaarscollectie. Zeker mannen hebben dit voorjaar een ruime keuze uit schoenen uitgevoerd in een cognackleurige tint of dito accenten. 
 
Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Neem snel een kijkje op onze website of bekijk de collectie bij een winkel bij jou in de buurt. Volg ons voor meer behind-the-scenes beelden ook op Facebook en Instagram!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht