Ons conceptOp jouw lijf geschreven


Ook dit seizoen ondersteunen we je graag bij elke stap in de richting die goed is voor jou. De focus ligt nog meer op een goede gezondheid, duurzaamheid en balans. Dankzij onze schoenen uit de voorjaarscollectie kom je stijlvol voor de dag en hoef je geen concessies te doen wat betreft comfort. Onze unieke balanszool in combinatie met perfecte demping, maximale stabiliteit en ultieme grip zorgen voor de beste loopervaring.

Website_Divers_Zool_1279x997px7_1
01. De Stretchwalker

De meest evenwichtige schoen

Welzijn begint bij je voeten. Dit is waar de originele Xsensible balans technologie om draait. De Stretchwalker is geïnspireerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse houten slipper. Onze schoenen beloven een optimale loopervaring en dragen bij aan een betere lichaamshouding. Geen pijnlijke of vermoeide voeten meer, dankzij de combinatie van evenwicht, stabiliteit en sublieme demping in de gehele zool. De Stretchwalker zorgt voor je lijf en maakt je blij.
Website_Divers_Zool_1279x997px8_2
02. Stretchleer

Stretchleer als tweede huid

In veel van onze schoenen is het gepatenteerde stretch leer verwerkt. Hiervoor maken we gebruik van maar liefst 6 lagen, met elk een eigen specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer, dat door een speciale behandeling extra rekbaar is. De verbazingwekkende elasticiteit geeft je maximale bewegingsvrijheid. De schoen voelt aan als een tweede huid.

Website_Divers_Zool_1279x997px9_3
03. Ademend

Ademend vermogen

Stretchwalkers wil je elke dag zo lang mogelijk aan je voeten. Daar draagt het ademend vermogen van het stretchleer betekenisvol aan bij. De geavanceerde techniek biedt een uitstekende ventilatie, waardoor je voeten veel langer droog blijven. Comfort, de hele dag door. Lopen was nog nooit zo licht en aangenaam.

Website_Divers_Zool_1279x997px10_4
04. Uitneembaar voetbed

Aanpasbaar op individuele wensen

Elke voet is anders. Elk lichaam is anders. Daarom hebben onze Stretchwalker-modellen standaard een van memory-foam vervaardigd uitneembaar voetbed. Deze is in z’n geheel te verwijderen, waardoor er ruimte ontstaat voor een individueel voetbed. Perfect voor mensen met gevoelige en kwetsbare voeten.

Website_Divers_Zool_1279x997px11_6
06. Optimale pasvorm

Als gegoten

Xsensible stretchleer rekt 70% in de breedte en slechts 30% in de lengte. Ideaal, want gedurende de dag zetten je voeten langzaam iets uit. Naast flexibel is het door ons ontwikkelde stretchleer ook heel sterk. Uit diverse testen is gebleken dat het leer na veelvuldig oprekken gewoon weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Dat noemen we leer met een geheugen.

Website_Divers_Zool_1279x997px12_7
07. Lichtgewicht

Vederlicht door het leven

Elk jaar passen we innovaties toe op onze vederlichte zoolmaterialen. Alle eigenschappen voelen als heel vanzelfsprekend. Ze geven je de extra energie om ontspannen naar werk te fietsen of moeiteloos over de Champs-Élysees te bewegen. Dat maakt echt het verschil.

Ons concept

De ultieme zoektocht naar comfort

Actieve levensgenieters geven Xsensible bestaansrecht. Wij zijn er om hen te stimuleren hun wereld op comfortabele en energieke wijze te vergroten. Zij die midden in het leven staan. Die het dragen van hoogwaardige, comfortabele schoenen erg belangrijk vinden, maar die beslist geen concessies willen doen aan uitstraling.

Onze makers

Beproefde kwaliteit

Geïnspireerd door de trends en looks van het seizoen, combineert de Xsensible-collectie fashionable schoenen met decennialange vakmanschap. We produceren onze schoenen op ambachtelijke wijze in onze state-of-the-art fabriek in Portugal. Traditionele waarden met de nieuwste technieken gaan dus hand in hand. Uiteraard houden we het gehele productieproces in eigen beheer. Daardoor krijgt elk paar de zorg, aandacht en kwaliteitscheck die het verdient.