Ons conceptOp jouw lijf geschreven


Ook dit seizoen onderscheidt de Stretchwalker-collectie zich met een perfecte balans tussen stijl en functie. Een verscheidenheid aan natuurlijke najaarstinten en basic materialen gecombineerd met de modernste technieken.

Website_Divers_Zool_1279x997px7_1.jpg
01. De Stretchwalker

De meest evenwichtige schoen

Welzijn begint bij je voeten. Dit is waar de originele Xsensible balans technologie om draait. De Stretchwalker is geïnspireerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse houten slipper. Onze schoenen beloven een optimale loopervaring en dragen bij aan een betere lichaamshouding. Geen pijnlijke of vermoeide voeten meer, dankzij de combinatie van evenwicht, stabiliteit en sublieme demping in de gehele zool. De Stretchwalker zorgt voor je lijf en maakt je blij.
Website_Divers_Zool_1279x997px8_2.jpg
02. Stretchleer

Stretchleer als tweede huid

Elke Stretchwalker heeft Xsensible Stretchleer, onze gepatenteerde stretchleer technologie. Hiervoor maken we gebruik van maar liefst 6 lagen, met elk een eigen specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer, dat door een speciale behandeling extra rekbaar is. De verbazingwekkende elasticiteit geeft je maximale bewegingsvrijheid. De schoen voelt aan als een tweede huid.

Website_Divers_Zool_1279x997px9_3.jpg
03. Ademend

Ademend vermogen

Stretchwalkers wil je elke dag zo lang mogelijk aan je voeten. Daar draagt het ademend vermogen van het stretchleer betekenisvol aan bij. De geavanceerde techniek biedt een uitstekende ventilatie, waardoor je voeten veel langer droog blijven. Comfort, de hele dag door. Lopen was nog nooit zo licht en aangenaam.

Website_Divers_Zool_1279x997px10_4.jpg
04. Uitneembaar voetbed

Aanpasbaar op individuele wensen

Elke voet is anders. Elk lichaam is anders. Daarom hebben onze Stretchwalker-modellen standaard een van memory-foam vervaardigd uitneembaar voetbed. Deze is in z’n geheel te verwijderen, waardoor er ruimte ontstaat voor een individueel voetbed. Perfect voor mensen met gevoelige en kwetsbare voeten.

Website_Divers_Zool_1279x997px11_6.jpg
06. Optimale pasvorm

Als gegoten

Xsensible stretchleer rekt 70% in de breedte en slechts 30% in de lengte. Ideaal, want gedurende de dag zetten je voeten langzaam iets uit. Naast flexibel is het door ons ontwikkelde stretchleer ook heel sterk. Uit diverse testen is gebleken dat het leer na veelvuldig oprekken gewoon weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Dat noemen we leer met een geheugen.

Website_Divers_Zool_1279x997px12_7.jpg
07. Lichtgewicht

Vederlicht door het leven

Elk jaar passen we innovaties toe op onze vederlichte zoolmaterialen. Alle eigenschappen voelen als heel vanzelfsprekend. Ze geven je de extra energie om ontspannen naar werk te fietsen of moeiteloos over de Champs-Élysees te bewegen. Dat maakt echt het verschil.

Ons concept

De ultieme zoektocht naar comfort

Actieve levensgenieters geven Xsensible bestaansrecht. Wij zijn er om hen te stimuleren hun wereld op comfortabele en energieke wijze te vergroten. Zij die midden in het leven staan. Die het dragen van hoogwaardige, comfortabele schoenen erg belangrijk vinden, maar die beslist geen concessies willen doen aan uitstraling.

Onze makers

Beproefde kwaliteit

Geïnspireerd door de trends en looks van het seizoen, combineert de Xsensible-collectie fashionable schoenen met decennialange vakmanschap. We produceren onze schoenen op ambachtelijke wijze in onze state-of-the-art fabriek in Portugal. Traditionele waarden met de nieuwste technieken gaan dus hand in hand. Uiteraard houden we het gehele productieproces in eigen beheer. Daardoor krijgt elk paar de zorg, aandacht en kwaliteitscheck die het verdient.