Yes, onze nieuwe website is live!

Onze frisse voorjaarscollectie kunnen wij vanaf heden presenteren via een nieuwe website. De website heeft een compleet nieuwe 'look and feel' - in dit blog vertellen we je er álles over.


Het kan je niet zijn ontgaan als je al geregeld een bezoek bracht aan onze online etalage: onze website is in een compleet nieuw jasje gestoken. Dit om jou als bezoeker optimaal te inspireren én informeren over onze collectie. En je natuurlijk meer te vertellen over het bijzondere verhaal achter ons merk én de Stretchwalker. Typisch onze website:

Favoriete schoenen. 

In onze digitale etalage kun je de schoenen uit onze collectie bekijken. Jouw favoriete modellen kun je kenmerken en zelfs delen met vrienden of familieleden. 

Verkooppunten. 

Wanneer je een leuk model hebt gevonden, wil je natuurlijk ook weten waar deze te koop is. Via de zoekfunctie vind je een verkooppunt bij jou in de buurt. 

Stretchwalker concept. 

Wat maakt Xsensible zo bijzonder? Wat is het geheim van onze Stretchwalker? De vernieuwing van onze website is een eerste stap naar meer beleving. We streven er naar om nieuwe features toe te blijven voegen. Hiervan zullen we je via nieuwsbrieven op de hoogte houden. Je kunt jezelf hier inschrijven.

Nieuwsgierig geworden? Klik snel rond op onze website en laat je inspireren door onze nieuwe website én collectie. Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Terug naar overzicht Terug naar overzicht