Xsensible op de Libelle Zomerweek 2023: bekijk de aftermovie

De Libelle Zomerweek, een spectaculair evenement vol gezelligheid, inspiratie en ontspanning, is net achter de rug. We vonden het geweldig om duizenden fans te ontmoeten bij onze stand. Van Hollywoodvibes tot Geisha’s en onze spectaculaire winactie… Lees verder over onze ontmoetingen op het gezelligste vriendinnenevent van Nederland en ontdek alles over dit onvergetelijke dagje uit!

Hollywood vibes en betoverende sfeer

Bij binnenkomst op de Libelle Zomerweek waande je je direct in de wereld van Hollywood. Het terrein straalde met zoete pastelkleuren, palmbomen en een onvergetelijke sfeer die je het gevoel gaf in bruisend Los Angeles te zijn. Met workshops, optredens van artiesten zoals Miss Montreal en Wolter Kroes, modeshows vol zomertrends en een gigantische winkelstraat met stands was de Zomerweek een waar paradijs voor fashionliefhebbers. Ook het diverse culinaire aanbod maakte van elke hap en drankje een traktatie.

Ontmoetingen bij onze stand

We hebben genoten van de mooie ontmoetingen bij onze stand op de Libelle Zomerweek. Onze stand was de perfecte plek om even te ontspannen en te genieten van de gezellige sfeer op het evenement. Bezoekers hadden de mogelijkheid om onze nieuwste collectie te bekijken en de comfortabele Stretchwalker schoenen te passen.

Heb je de Libelle Zomerweek gemist of wil je nagenieten van de onvergetelijke sfeer? Goed nieuws! We hebben een aftermovie gemaakt die je meeneemt naar onze stand. Bekijk de aftermovie hieronder:

Japanse tradities en speciale winactie

Geisha’s liepen rond bij onze stand en deelden waaiers uit die niet alleen verkoeling boden op de zonnige dagen, maar ook een stukje van de Japanse traditie en inspiratie achter onze schoenen symboliseerden. Wist je dat we een Nederlands schoenenmerk zijn met inspiratie die ver buiten de landsgrenzen reikt? Onze schoenen zijn gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’. We hadden ook een speciale winactie waarbij je kans maakte op een citytrip. Om deel te nemen, moest je het aantal Japanse slippers raden. De gelukkige winnaar geniet binnenkort van een weekendje weg en een paar nieuwe Xsensible sneakers. Onze comfortabele schoenen zorgen er natuurlijk voor dat je op elke stedentrip zorgeloos op pad kunt.

Mis het niet: Libelle Zomerweek 2024

We kijken er al naar uit om volgend jaar weer aanwezig te zijn bij de Libelle Zomerweek. Beleef dit unieke dagje uit met ons! Ook dan kun je een feestelijke stand van ons verwachten waar we elkaar ontmoeten. Noteer de datum alvast in je agenda: de Libelle Zomerweek 2024 vindt plaats van 23 tot en met 29 mei bij Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Zien we je daar?
Terug naar overzicht Terug naar overzicht