Welke zool past bij jouw voet?

Het is je vast niet ontgaan dat je verschillende zolen in onze collectie kunt terugvinden: schoenen met én zonder Stretchwalker balanstechnologie. In diverse breedtematen zoals G of H. Wij vertellen welke zool het beste bij jouw voet past.

Japans balans

De schoenen in de collectie waarin het Stretchwalker concept is verwerkt, zijn allen gebaseerd op de Japanse Ippon-Ba-Geta sandaal. Dankzij het kenmerkende ‘blokje’ in het midden van de zool zorgt dit voor een automatische afwikkeling van de voet. Hierbij wordt een natuurlijke houding bevorderd en de druk op de gewrichten gereduceerd. Het resultaat van dit unieke concept? Een ongekende loopervaring. 
 
De zolen zonder de Stretchwalker balanstechnologie hebben wellicht niet het kenmerkende ‘blokje, maar zijn minstens zo comfortabel. Dit is te danken aan de comfortabele pasvorm uitgevoerd in ons gepatenteerde stretchleer. Het geprofileerde loopvlak op de zolen geeft de schoen niet alleen een boost qua uitstraling maar zorgt bovendien voor extra grip. Zo kun jij vol zelfvertrouwen de stappen zetten die nodig zijn. Welke schoen je ook kiest: beide collecties zijn in verschillende wijdtematen verkrijgbaar. 
 

Vind jouw perfecte match

De meest voorkomende wijdtematen binnen onze collectie zijn G en H. Wijdtemaat G heeft een normale pasvorm met een wat smaller loopvlak. Wijdtemaat H heeft een bredere pasvorm en biedt gemiddeld meer volume. De zool heeft daarbij ook een breder loopvlak wat zorgt voor meer stabiliteit. 
 
Ben jij benieuwd welke zool de perfecte match is voor jou? Omdat elke voet én schoen uniek is, is het van belang om onze schoenen te passen bij een voetspecialist of in een van onze verkooppunten. Hier ontvang je persoonlijk advies welke schoen het beste bij jou past en kun je de schoen direct zelf ervaren. Je vindt een handig overzicht van onze verkooppunten op onze website

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Neem snel een kijkje op onze website of bekijk de collectie bij een winkel bij jou in de buurt. Volg ons voor meer behind-the-scenes beelden ook op Facebook en Instagram!

Terug naar overzicht Terug naar overzicht