Voorproefje op de voorjaarscollectie 2023

Het is tijd om het kleurenpalet van onze voorjaarscollectie te onthullen. Wist je dat we de campagnebeelden hebben geschoten in de kleurrijke en levendige stad Porto? Met trots presenteren we deze sneak preview van onze comfortabele voorjaarsschoenen voor dames en heren. Alles komt in deze collectie samen.

Sneak preview van het kleurenpalet

Je kunt stijlvolle designs, de juiste mix van materialen en innovatieve technieken verwachten in de nieuwe voorjaarscollectie. En daar zijn we bijzonder trots op! De voorjaarsschoenen voor dames en heren zorgen voor comfort en nieuwe energie. Dat is nog niet alles. Dankzij de unieke balanszool in combinatie met perfecte demping, maximale stabiliteit en ultieme grip geniet je van de beste loopervaring. Natuurlijk wil je ook stijlvol voor de dag komen. Daarom hebben we gekozen voor sprekende kleuren. Het kleurenpalet bestaat uit authentieke tinten die we aan je presenteren. Pastel blauw en paars zie je terug in onze schoenen, maar ook oranje en groen hebben we verwerkt in de collectie.

Een voorjaarsoutfit vraagt om kleur!

In 2023 zien we rijke en opvallende kleurtonen, ook halen we kleurinspiratie uit de natuur.
Met trots presenteren we deze kleurrijke sneak preview van onze comfortabele voorjaarsschoenen voor dames en heren. Wist je dat we achter de schermen hebben gewerkt aan 2 extra opvallende, energieke tinten voor onze Hiking schoen Stockholm? Liefhebbers van hiking en trekking zijn perfect uitgerust met deze lichtgewicht Hiking sneaker. Naast vier bestaande kleurcombinaties, kun je voortaan ook kiezen uit de tinten Orange White en Baby Blue. En Stretchwalker Corfino steelt dit voorjaar de show in de kleuren Sand Combi, Cinder Rose, Grey Fantasy en White. Kleuraccenten in de belijning van Stretchwalker Corfino maken de schoen uniek. Laat de zon maar komen!

Stijlvolle pastelkleuren

Pastelkleurnuances spelen een belangrijke rol in het voorjaar van 2023. Deze zachte kleuren geven je het ultieme lentegevoel. Daarom presenteren we SWX19 in de elegante kleur Pastel Combi; je combineert de schoen bijvoorbeeld met een outfit in een lichte kleur voor een stralend geheel. En er staan nog veel meer Stretchwalker schoenen in pastelkleuren voor je klaar die we binnenkort aan je laten zien. Voor elke smaak hebben we een stijlvolle schoen waardoor je het voorjaar kunt vieren!

Van zachte tonen tot natuurtinten en frisse voorjaarskleuren. Je mag gezien worden in jouw favoriete Stretchwalker. De uitvoeringen zijn vervaardigd uit eersteklas materialen om optimale ondersteuning en ongeƫvenaard comfort te garanderen. Eind januari kun je de eerste schoenen uit de voorjaarscollectie bewonderen in de (web)winkels.


Terug naar overzicht Terug naar overzicht