Vier de zomer: de 4 zomertrends van 2024

Maak jezelf klaar voor het nieuwe seizoen en ontdek de leukste trends om er dit voorjaar stijlvol uit te zien. Deze zomer staat bol van de frisse stijlen, gedurfde kleuren en tijdloze klassiekers die je look laten stralen. Van denim tot metallic accenten, aardetinten en kleurrijke creaties, we hebben alles voor je op een rijtje gezet. In dit artikel nemen we je mee door de zomertrends van 2024, zodat je precies weet welke items niet mogen ontbreken in jouw garderobe.

Denim look: tijdloos & sportief

Denim is een stof die niet meer weg te denken is uit de modewereld en de stof blijft ook dit jaar een belangrijke rol spelen. Spijkerstof is makkelijk te combineren en tijdloos. Dit seizoen zie je denim terug in een breed scala aan kledingstukken, variërend van jurken tot jasjes, blouses en natuurlijk schoenen. Ook onze populaire sneaker Golden Gate voor heren hulden we in Jeans. Deze elegante sneakers uit de Next Generation collectie gaan net zo goed samen met een sportieve als een wat formelere look. Of je nu kiest voor een casual outfit met een jeans en t-shirt of voor een meer geklede look met een chino en overhemd. Deze Golden Gate sneakers zorgen voor een stijlvolle en eigentijdse twist van elke outfit.

Metallic accenten: verfijnd & chique

Metallic accenten voegen een vleugje flair toe aan je outfit. Of het nu gaat om zilveren details of gouden accenten, onze schoenen (en ook de sandalen) krijgen een eigentijdse uitstraling die direct in het oog springt. Kies bijvoorbeeld voor een subtiele schoen in de tint Champagne voor een verfijnde en chique touch. Van elegante schoenen met een stijlvol accent tot comfortabele sandalen met een metallic finish; we hebben een diverse collectie om uit te kiezen.

Aardetinten: stijlvol & veelzijdig

Van een ton-sur-tonoutfit in zachte aardetinten tot een co-ord set met allerlei stijlen en prints. Een stijlvolle sneaker of comfortabele sandaal in een warme aardekleur maakt je outfit compleet. Denk bijvoorbeeld aan een sneaker in de kleur Taupe of Sand, of een sandaal in de kleur Cognac. Deze schoenen zijn niet alleen gemakkelijk te stijlen, maar ook eenvoudig te combineren met jouw zomerse garderobe. Of je nu kiest voor een klassieke look of een gedurfde, kleurrijke accessoire als blikvanger, aardetinten passen bij elke stijl en smaak. Met een paar schoenen in deze warme kleuren kom je stijlvol aan op al je bestemmingen en ben je helemaal klaar voor de zomer!

Kleurrijk: mix & match

Je mag gezien worden dit seizoen! Met de kleuren Magenta, Green, Lila en verschillende pastelkleuren is het nooit saai. Ook felle kleuren gaan we niet uit de weg en we combineren onze kleurrijke schoenen met een opvallende oorbel of handtas om de outfit af te maken. Wist je dat je de trendy kleur Lila ook perfect kunt combineren met nudetinten? Deze beige basis zorgt voor een subtiel en elegant contrast, waardoor je look tegelijkertijd gedurfd en verfijnd is. Het leuke van deze trend is dat je het zo uitbundig kunt maken als je zelf wilt. Durf te experimenteren en laat je creativiteit de vrije loop!
 
Met de zomertrends van 2024 ben je klaar om dit seizoen te stralen. Laat je inspireren, experimenteer met verschillende looks en creëer een garderobe die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Terug naar overzicht Terug naar overzicht