Uitbreiding Next Generation: Stretchwalker Ponte Vecchio

Innovatie zit in ons DNA en we blijven vernieuwen. We zijn trots dat we de Next Generation collectie dit seizoen uitbreiden met runner Ponte Vecchio. Verlang je naar comfort en stijl? Dan is Ponte Vecchio de sneaker die je zoekt. Ontdek onze nieuwste Stretchwalker!

Van citytrip tot ommetje door het park

Stretchwalker Ponte Vecchio is vernoemd naar de gelijknamige en iconische brug in Italië 'Ponte Vecchio'. Of je nu door de sfeervolle straatjes van Florence wandelt of in eigen land een stad bezoekt; deze charmante sneaker is dé musthave tijdens elke citytrip. Ponte Vecchio is een echte allrounder waarin we luxe materialen en subtiele accenten hebben verwerkt. Details als het zigzag stiksel en de nieuwe upper (het bovenwerk van de sneaker) geven de schoen een stijlvolle twist. Waar je in sneaker Golden Gate (ook uit de Next Generation collectie) meerdere vlakken ziet, komen bij Ponte Vecchio lijnen terug in het design. Van het gestroomlijnde silhouet tot sportieve eigenschappen en stijlvolle tinten; deze schoen heeft het allemaal.

Stretchwalker Ponte Vecchio staat klaar

Ponte Vecchio in knaltint Color Combi geeft elke outfit een vrouwelijke twist. Zacht oranje leer, lak en het mesh aan de voorzijde maken de schoen lekker zomers. De schoenen zijn ook verkrijgbaar in de aantrekkelijke kleuren Sand Combi en Silver. Geniet van alle kenmerken die je van onze schoenen gewend bent, zoals stretchleer bij de voorvoet en de unieke zool met Xsensible balanstechnologie voor ondersteuning van de natuurlijke lichaamshouding.

Sneakerlijn Next Generation

De schoenen uit de Next Generation collectie kenmerken zich door luxe details en een buitengewoon comfortabele pasvorm. De lijn staat symbool voor de nieuwe generatie binnen ons familiebedrijf en haar energie zie je in elk detail van de collectie terug. De collectie hebben we voorzien van hoogwaardige materialen, authentieke details en vernieuwende kleuren. Deze sneakerlijn is zeer gewild! Zo was sneaker Golden Gate na de lancering van de collectie snel uitverkocht en de enthousiaste reacties blijven tot op de dag van vandaag binnenstromen. We hulden deze Stretchwalker in vernieuwende kleuren en prints, ook het gestroomlijnde silhouet van de schoen bleek een hit.

Naast Golden Gate voor dames en heren is vanaf nu ook sneaker Ponte Vecchio verkrijgbaar en daar zijn we trots op. Ervaar de vooruitstrevende, Japanse balanstechnologie zelf; onze iconische sneakerlijn staat klaar.

Terug naar overzicht Terug naar overzicht