Trend: sandalen met brede banden

Sandalen mogen deze zomer gezien worden! Na de opmars van grove sneakers, winnen sandalen met brede banden onder een groot publiek aan populariteit. Een gewenste trend, want deze eyecatchers bieden een heleboel fijne gezondheidsvoordelen voor je voeten.

Als er één type schoen deze zomer niet in je schoenkast mag ontbreken, dan is het wel de sandaal. Dit luchtige schoeisel belooft jouw favoriete metgezel te worden deze zomer. Van vrolijke zomerjurk tot sportieve driekwartbroek: met de sandaal aan je voeten is het zomerseizoen officieel begonnen. 

Het oog wil ook wat 

Alle ogen zijn dit trendseizoen gericht op de sandalen met brede banden. Syros in kleur ‘Jeans Snake’ is hier een modieus voorbeeld van. Deze sandaal, verkrijgbaar in vier verfrissende voorjaarskleuren, heeft brede banden met klittenband die individueel verstelbaar zijn. Hiermee kan je de sandaal naadloos laten aansluiten op jouw voet. De blauwe pythonprint geeft model Syros een elegante knipoog. 

Nog een sandaal die de blik van anderen ongetwijfeld zal vangen, is Gili – beschikbaar in vier verschillende voorjaarskleuren. Deze sandaal met brede banden biedt ongeëvenaard comfort. Of je nu kiest voor de veelzijdige kleur ‘White Crash’ of het uitgesproken ‘Rood’: de extra brede riemen van zacht, hoogwaardig leer kunnen met een metalen gesp individueel worden versteld. Geniet van optimaal comfort bij elke stap die je zet. Dag in, dag uit. 
 
Ben je benieuwd naar nog meer redenen waarom onze sandalen een goede keuze zijn? Wij zetten de belangrijkste gezondheidsvoordelen van de Xsensible sandalen voor je op een rij:
 

#1 Meer ondersteuning

Onze sandalen worden gekenmerkt door de brede banden. Een bewuste keuze, want ze springen hiermee niet alleen op positieve wijze in het oog – ze bieden ook extra steun. Door de toevoeging van gespen en klittenband, zijn deze brede banden individueel verstelbaar. Dit is fijn, want hiermee kun je de sandaal naadloos laten aansluiten op jouw voet. Een feestje voor je voeten. 

#2 Uitneembaar voetbed

Heb jij steunzolen? Dankzij het uitneembare voetbed van onze sandalen is dit geen probleem. Je kunt het standaard voetbed gewoon verwisselen met de op maat gemaakte steunzool. Zo word je niet beperkt in je keuze en geniet je bij elke stap van optimaal comfort. 

#3 Stretchwalker zool

Wij geloven dat je welzijn begint bij je voeten. En daarom is elke sandaal voorzien van een ietwat dikkere zool met Stretchwalker-balanstechnologie. Deze bijzondere zool wordt gekenmerkt door het ‘blokje’ in het midden. Dit unieke balanspunt in het midden van de zool zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. Zo kun je de hele dag wandelen zonder stijve, pijnlijke of vermoeide voeten te krijgen. Ervaren is geloven. 

Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Bekijk op de website al onze sandalen en slippers of ga naar een winkel bij jou in de buurt. Volg ons voor meer behind-the-scenes beelden ook op Facebook en Instagram!

Terug naar overzicht Terug naar overzicht