Trend: Nudetinten

Zachte tinten met weinig poespas. Dit voorjaar zien we nudetinten veelvuldig terug in onze voorjaarscollectie. Wij praten je bij over deze onbetwiste trend.


Het voorjaar is dé tijd van het jaar om zachte tinten en stoffen uit je kast te trekken. Pastelkleuren en zachte aardtinten sluiten naadloos aan bij de temperaturen die eveneens wat milder worden. En daar speelt onze voorjaarscollectie handig op in. 

Sportief

Eén type schoen die dit voorjaar beslist de aandacht zal trekken, is SWX13 in kleur ‘Nude Lizzard’. Het gegolfde design van de schoen accentueert de zool. Hierdoor krijgt SWX13 direct een sportieve uitstraling. De functionele, schokabsorberende zool ondersteunt de natuurlijke afroldynamiek van de voet en bevordert een actieve levensstijl. De neutrale tint van de schoen maakt ‘m bovendien makkelijk te combineren met jouw voorjaarsgarderobe. Welke outfit je ook kiest. 

Natuurlijke nuances

Stretchwalker Sofia in kleur ‘Nude’ en Tokio in kleur ‘Nude/Tokio’ weten zich te onderscheiden dankzij hun natuurlijke nuances in combinatie met een opvallend reptielreliëf. De toevoeging van de avontuurlijke print geeft beide schoenen nét een wat stoerdere uitstraling. Of neem het inmiddels welbekende model Chelsea in kleur ‘Nude’. Een favoriet uit voorgaande collecties keert ook dit jaar terug in een volledig nudekleurige tint. Hiermee heb jij ongetwijfeld een veelzijdige voorjaarsschoen in handen. Ook mannen kunnen dit voorjaar kiezen uit talloze modellen uitgevoerd in zachte nudetinten. Denk aan de sportieve Stretchwalker SWX12 in kleur ‘Beige’ of SWX3 in kleur ‘Taupe/White’. Onmisbaar dit voorjaar. 

Subtiele knipoog

Houd jij wel van een beetje speling qua kleurpalet? Dan zit je met Stretchwalker Jersey in kleur ‘Off White/White’ en kleur ‘Navy/Sand’ helemaal goed. De zandkleurige details geven beide type schoenen een warme en elegante uitstraling. Een stijlvolle en subtiele knipoog naar de nude trend die jouw voorjaarslook compleet maakt. 

Volg ons voor de laatste updates over de nieuwe collectie ook op Facebook en Instagram!

Terug naar overzicht Terug naar overzicht