Trend: Geel

Van de vrolijke zonnestralen tot alle felgekleurde bloemen: de kleur geel is beslist een kleur die in verbinding staat met het voorjaar. Wij praten je bij over deze trendkleur en tonen onze fijne geelgekleurde modellen.


Werp één blik op een paar botergele of okergele sneakers en je wordt direct blij. De frisse voorjaarstint weet zelfs de meest casual outfit direct op te fleuren met haar aanwezigheid. Het is dan ook niet verrassend dat gele schoenen de laatste jaren sterk zijn toegenomen in populariteit. Was de kleur aanvankelijk alleen weggelegd voor durfallen, heeft de tint inmiddels een prominente plek verworven in het straatbeeld. 

Frisse aanblik

Ook in onze collectie is de trendkleur goed vertegenwoordigd. Eén model die dankzij haar botergele tint direct in het oog springt, is Toulouse. De frisse aanblik van deze elegante veterschoen wordt versterkte dankzij het slanke model en het discreet gepreegd leer. Het stretchleer in het gebied rond de voorvoet en de witte zool met Stretchwalker-balanstechnologie bieden optimaal comfort. Ongetwijfeld een voorjaarsschoen waar je nog véél plezier aan gaat beleven. 

Uitgesproken tint

SWX13 in kleur ‘Yellow/Off White’ is nog zo’n onbetwiste voorjaarstopper. Dankzij de uitgesproken okergele tint trekt deze sneaker direct alle aandacht. Het gegolfde design zorgt ervoor dat de zool op sportieve wijze wordt geaccentueerd. De functionele, schokabsorberende zool ondersteunt de natuurlijke afroldynamiek van de voet en ondersteunt een actieve levensstijl. Zo blijf jij dit voorjaar een stapje voor op de rest. 

Detailwerk

Houd jij ook zo van geel, maar zie jij het liever terug in de details? Wellicht zijn de modellen SWX13 of Amsterdam in de kleur ‘White Fluo’ dan wel wat voor jou. De neongele accenten geven deze schoenen een sportieve uitstraling zonder te overheersen. Een passende match voor liefhebbers van sportieve sneakers met een stoer accent. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Neem snel een kijkje op onze website of bekijk de collectie bij een winkel bij jou in de buurt. Volg ons voor meer behind-the-scenes beelden ook op Facebook en Instagram!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht