Trend: Cognac

Bij tijdloze tinten denk je waarschijnlijk meteen aan zwart en wit. Denk dit voorjaar echter ook eens aan cognac. Dé trendkleur van dit seizoen.

Chique uitstraling

De warme kleur cognac heeft van nature een chique uitstraling. In de vroege modejaren was het dan ook de elite die veelvuldig werd gespot in cognackleurig schoeisel. Met name lakleren veterschoenen waren onder zakenmannen populair.
Anno nu heeft de trend zich op smaakvolle wijze weten te ontwikkelen. Passend bij onze drukke levensstijl is de kleur steeds vaker terug te vinden bij sportieve modellen. Neem bijvoorbeeld Moscow in de kleur ‘Jeans/Cognac’. De donkerblauwe tint in combinatie met de cognackleurige accenten geven de Stretchwalker een luxe uitstraling.

Succesvolle kleurcombinatie

Deze succesvolle kleurcombinatie vind je ook terug bij Berlin in kleur ‘Cognac Jeans’. Hoewel de cognackleurige tint de boventoon voert, geeft het donkerblauwe accent op de hiel dit model een rijke uitstraling. De witte strepen aan beide zijdes geven de schoen bovendien een sportieve knipoog.
Houd jij wel van een volledig cognackleurige schoen? Dan is Moscow in kleur ‘Cognac’ ook wellicht iets voor jou. Deze schoen is volledig uitgevoerd in de warme trendkleur. De witte balanszool geeft dit model een frisse look.

Vrouwelijke touch

Ook vrouwen mogen dit voorjaar gezien worden in de trendkleur van dit seizoen. Zo is Stretchwalker Kea in kleur ‘Natur Metal’ voorzien van stijlvolle cognackleurige accenten. Of neem Rhodos eveneens in kleur ‘Natur Metal’. Deze moderne materiaalmix maakt van deze sandalen een echte voorjaarsfavoriet. Is het nog te koud om sandalen aan te trekken? Met Toulouse in kleur ‘Navy’ of ‘White’ geef je met het cognackleurige accent op de hiel een trendy knipoog naar de trendkleur van dit seizoen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe collectie? Bekijk deze dan hier of bekijk de collectie bij een winkel bij jou in de buurt. Volg ons voor meer behind-the-scenes beelden ook op Facebook en Instagram!


Terug naar overzicht Terug naar overzicht