Sneak(er) preview van de Spring/Summer collectie 2024

De geboorteplaats van de flamencodans, de oogverblindende architectuur, een waar openluchtmuseum vol historie… Wij zochten het zonnige Sevilla op als decor voor onze spring/summer collectie 2024. Met veel liefde en een scherp oog voor detail hebben we aan deze nieuwe collectie gewerkt. Bereid je voor op de onthulling van schoenen met een verfrissende uitstraling en geniet van dit voorproefje!

Trendkleur: Apricot Crush schittert in 2024

‘Apricot Crush’ is uitgeroepen tot de trendkleur van 2024. Energiek, verfrissend en lekker creatief. Dat is wat we met deze zomerse kleur willen uitdragen in onze SS24-collectie. Onze schoenen zijn ontworpen met verfijnde afwerkingen die aansluiten bij luchtige voorjaarstrends. Denk aan de metallic accenten, pastelkleuren en ton-sur-ton ontwerpen met patchwork. Dit seizoen vraagt ook om energieke trendkleuren zoals Magenta en Cobalt. We hebben een diverse dames- en herencollectie gecreëerd en nieuwe modellen toegevoegd. Met uiteraard hier en daar een verrassend fel kleurtje...

¡Viva Sevilla!

Terugkijkend op onze reis, zijn we trots dat we de warmte en levendigheid van Sevilla hebben vastgelegd in onze voorjaarscollectie. Bereid je voor op de officiële onthulling en laat je nu alvast inspireren door de Spaanse sfeer en onze schoenenpreview. ¡Hasta pronto!

Uitbreiding van de Next Generation collectie

We zijn verheugd om Brooklyn te introduceren, de nieuwste toevoeging aan onze Next Generation sneakerlijn die zowel dames als heren zal verrassen. De mix van sportieve eigenschappen en luxe materialen maakt Brooklyn favoriet. Deze sneaker wordt een onmisbaar onderdeel van jouw stijlvolle garderobe. Hou onze Facebook, Instagram en website in de gaten, zodat je als eerste op de hoogte bent van de kleursamenstellingen!

Nieuw voor dames

We nodigen je uit om de perfecte balans tussen stijl en comfort te ontdekken met schoenen uit onze spring/summer collectie. Je lentelook is niet compleet zonder een comfortabele, stijlvolle Stretchwalker aan je voeten. Aardetinten en lichte designs voeren de boventoon dit seizoen en we combineren elegante prints met de beste materialen. Maak je klaar voor de lente!

-Maak een statement met de golvende en dynamische belijning van onze nieuwste aanwinst. Stretchwalker Milau brengt stijl naar the next level. De frisse uitstraling van sneaker Milau zorgt voor een sportieve twist!
-Ontdek het vakmanschap en de innovatie achter sneaker Valletta voor dames. Het unieke patchwork ontwerp in ton-sur-ton kleuren is met zorg vervaardigd en maakt je look compleet.
-Wil je elegante en comfortabele schoenen dragen? Denk dan aan Stretchwalker Madeira. Het model is verkrijgbaar in mooie pasteltinten, inclusief een luxe glitteraccent. De verfijnde zool, voorzien van onze balanstechnologie, zorgt voor een ontspannen gevoel tijdens het lopen.
-Neem ook zeker een kijkje bij onze voorjaarsfavoriet SWX21 voor dames. De moeiteloze instap en dubbele ritsen (aan de binnen- en buitenkant) zorgen voor ongeëvenaard comfort en gemak.
-Ontdek hoe mode en functionaliteit samenkomen in damessneaker SWX22. Het gebruik van hoogwaardig leer en de geraffineerde metallic accenten maken deze veterschoenen extra bijzonder.

Nieuw voor heren

SWX23 voor heren is een sportieve schoen met een strak design en een organisch lijnenspel dat past bij de zool. Deze schoen beschikt over een duurzame rits aan de zijkant. Jeans Combi, Cognac Combi en Ivory Combi met frisse, witte accenten zijn de kleuren die we hebben toegevoegd aan de collectie. Deze minimalistische sneaker is de perfecte match voor dit voorjaar.

Lancering spring/summer collectie 2024

De spring/summer collectie druppelt langzaam binnen en de eerste liefhebbers hebben de schoenen al in hun bezit. De collectie is vanaf half februari helemaal verkrijgbaar bij jouw favoriete verkooppunt. Stap in het nieuwe seizoen en wandel de lentedagen tegemoet. Bereid je voor op een seizoen vol stijl, comfort en innovatie!

Terug naar overzicht Terug naar overzicht