Sneak preview: Fall / Winter 2021 collectie

Vergroot jouw wereld bij elke stap en haal alles uit het najaar. Ook dit seizoen onderscheidt onze Stretchwalker collectie zich dankzij de perfecte balans tussen stijl en functie. We hebben de beste materialen verwerkt om optimaal draagcomfort te garanderen en we maken schoenen waar jij blij van wordt!


Onze sneakers uit de najaarscollectie staan altijd goed en zijn eindeloos te combineren. Ontdek jouw favoriete schoenen en trakteer jezelf op een nieuw paar uit de Fall / Winter 2021 collectie! Welke Stretchwalker kies je?

Maak jezelf klaar voor het nieuwe seizoen

De zomervakantie is voorbij en we maken ons klaar voor het najaar. Natuurlijk hopen we op een lange Indian Summer, maar op onze website is het alvast mogelijk om de Fall / Winter 2021 collectie te bewonderen en onze nieuwste modellen zijn inmiddels ook verkrijgbaar in de (web)winkels. De najaarscollectie komt tegemoet aan al je wensen en de schoenen geven je energie, balans en comfort. Je kunt kiezen uit schitterende herfstkleuren, waaronder rood, oranje, groen en blauw. Ook warme bruintinten zie je terug in de collectie. Zacht en soepel veloursleer in combinatie met subtiele metaal- en reptielbewerkingen laten de kleuren bijzonder goed uitkomen. Maar dat is nog niet alles! Deze nieuwe modellen voor dames en heren hebben een sportieve en frisse uitstraling waardoor de schoenen geschikt zijn voor alle (outdoor) gelegenheden. Welke Stretchwalker je ook kiest, geniet van comfort tijdens elke stap!

De meest comfortabele schoen ter wereld

Al generaties lang is het ons streven om de meest comfortabele schoen ter wereld te maken. Recent vierden we een indrukwekkende mijlpaal dat het miljoenste paar werd geproduceerd. Om deze prestatie te vieren, gaven we de populaire Hiking schoen Stockholm een gouden tintje. Dankzij goud metallic accenten in combinatie met de witte zool wil je gezien worden in deze wandelschoen! Je bewondert de Stockholm voor dames en heren én vernieuwde Hiking schoenen voor het nieuwe seizoen vanaf nu in de winkel.

Laat je verrassen en inspireren

Ontdek modieuze sneaker Wembley in de kleur Taupe Combi en Leopard Combi, het is de mix die het doet! Er is ook voor liefhebbers van Jersey genoeg te kiezen, want de nieuwste kleurencombinatie Brown Croco is stijlvol en chic. Deze klassieke sneaker met een slanke look is gemaakt van zacht velours en ziet er trendy uit met de geraffineerde details. Voor liefhebbers van de kleur Cognac hebben we goed nieuws; Riga, Marte en Jersey zijn de moeite waard om te passen. Voor heren geven we als tip mee om een kijkje te nemen bij de schoenen Dublin, SWX14 en Zurich. De SWX14 is bijvoorbeeld een stoere schoen: met zijn monochrome kleurstelling past hij perfect bij casual outfits en formelere gelegenheden.

Onze vernieuwde Fall / Winter 2021 collectie staat voor je klaar!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht