Ontdek onze sandalen uit de SS21 collectie

Maak je zomerse outfit compleet met onze sandalen uit de nieuwe collectie. Zelfs onze sandalen voelen aan als een tweede huid. Ontdek de perfecte sandaal voor elke gelegenheid. We delen onze favorieten uit de SS21 collectie graag met jou. Wist je dat we ook sandalen voor heren hebben? Onze stijlvolle sandalen voor dames en heren kun je eindeloos combineren!

Comfortabele sandalen maken hun comeback

De combinatie van stijlvolle, comfortabele en sportieve elementen die we in de sandalen hebben verwerkt, maken de Xsensible sandaal tot een musthave voor deze zomer. Je kunt de sandalen gerust de hele dag door dragen tijdens verschillende gelegenheden, omdat ze je ondersteunen bij elke stap. Of je nu een avondwandeling maakt, de boodschappen gaat doen of barbecuet in de tuin; deze sandalen passen altijd bij jouw outfit. Model ´Sumatra´ in de kleur Lake Blue is bijvoorbeeld de perfecte sandaal als je regelmatig geniet van sportieve outdoor activiteiten. Deze sandaal vormt de ideale match tijdens intensieve wandelingen en combineert zacht leer met neopreen (hoogwaardig en zeer elastisch hightech materiaal). Dankzij drie verborgen klittenbandsluitingen past de sandaal perfect aan elke voet. Raak geïnspireerd door onze nieuwe collectie waarbij we loopcomfort garanderen.

Sandalen zijn niet weg te denken in jouw zomergarderobe

De zool met Xsensible balanstechnologie maakt de sandalen extra comfortabel zodat je zelfs tijdens de warmste zomerdagen een ontspannen houding aan kunt nemen. In de zomer wil je graag luchtige en lichte kleding dragen die je laat stralen. Modieuze sandalen maken jouw outfit helemaal compleet; stap de zomer in op onze sandalen en maak de mooiste herinneringen. Modellen ´Rhodos´, ´Syros´ en ´Corfu´ zijn erg populair. Geniet van jouw perfecte paar.

Sandalen voor dames

Steeds meer sandalen zijn voorzien van een stevig, maar comfortabel voetbed. En juist tijdens hogere temperaturen hebben je voeten het zwaar te voortduren. Gelukkig kunnen onze sandalen je zelfs tijdens deze weersomstandigheden de juiste ondersteuning bieden. Ontdek sandaal ´Rhodos’; deze sportieve en tegelijkertijd elegante sandaal kun je eindeloos combineren. Draag de sandalen bijvoorbeeld met een zomers jurkje of korte broek voor een vlotte, maar vrouwelijke uitstraling.

Herensandalen

Wist je dat we ook sandalen voor heren hebben in onze SS21 collectie? We lichten er graag twee voor je uit. De iets dikkere zool van herensandaal ‘Timor’ bevat unieke Xsensible balanstechnologie die optimaal comfort op elk terrein garandeert. Praktisch, tijdloos en comfortabel. De luchtige herensandaal ‘Borneo’ voldoet aan alle eisen voor de perfecte zomerschoen. De sandalen sluiten perfect aan bij elke voet dankzij bredere bandjes van bijzonder zacht en soepel leer. Met behulp van de verborgen klittenbandsluitingen kun je de sandalen gemakkelijk aan- en uittrekken. De sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende (wijdte)maten, kleuren en ontwerpen.

Al generaties lang is het ons streven om de meest comfortabele schoen ter wereld te maken. Een schoen die je blij maakt. En natuurlijk vallen daar ook onze sandalen onder. Met onze stijlvolle sandalen ga je een onvergetelijke zomer tegemoet. Welke sandaal kies jij uit de SS21 collectie? Neem een kijkje bij onze sandalen voor dames en herensandalen.



Terug naar overzicht Terug naar overzicht