Najaarstrends: caramel, colorblocking en dierenprints

Dit najaar staat helemaal in het teken van herfstkleuren, printjes en onweerstaanbare materialen. We verheugen ons op het nieuwe seizoen en onze Fall / Winter 2021 collectie is vanaf nu verkrijgbaar. We vertellen je graag meer over de najaarstrends van 2021 die we in onze schoenen hebben verwerkt. Geniet van stijl, comfort en balans tijdens elke stap!

Herfstkleuren

We beginnen bij luxueuze herfstkleuren die je ook terug kunt zien in onze nieuwste collectie. Denk aan de groene tint die we hebben verwerkt in Jersey, Lima en SWX17. Ook de kleur Caramel raden we aan, omdat je deze tint eindeloos kunt combineren met jouw najaarsoutfits. Met schoenen voorzien van deze warmbruine kleuren kun je heerlijke herfstwandelingen maken!

Colorblocking

We blijven nog even bij de kleuren die we hebben verwerkt in onze schoenencollectie. Opvallend is namelijk de trend colorblocking, waarbij je contrasterende kleuren draagt voor een gedurfde uitstraling. Lima is de ideale sneaker voor stijlvolle vrouwen met een voorkeur voor sportieve en elegante kleding. Casual of wat chiquer, ton sur ton of met coole colorblocking-stijl: deze sneakers van hoogwaardig leer met trendy applicaties in luipaard- of reptielenlook zijn onmisbaar in de garderobe. De rits aan de zijkant vergemakkelijkt het aan- en uittrekken. Ook in model Lille hebben we colorblocking verwerkt; pas de schoen en ontdek of deze trend aansluit bij jouw wensen!

Dierenprintjes

Dierenprints zijn nooit ver weg in de mode, maar komend seizoen kun je er écht niet meer omheen. Van luipaardenprint tot zebra en krokodillenmotiefjes; durf je het aan om next level te gaan? Combineer dan print met print! Dankzij een speciale techniek kunnen we de structuur van dierenprintjes goed namaken waardoor er een stijlvolle uitstraling ontstaat.

Velours

Zacht en soepel veloursleer in combinatie met subtiele metaal- en reptielbewerkingen laten de herfstkleuren bijzonder goed uitkomen. Dankzij veloursleer creëer je diepte en stijlvolle lagen in jouw outfit. Maar dat is nog niet alles! Deze nieuwe modellen voor dames en heren hebben een sportieve en frisse uitstraling waardoor de schoenen geschikt zijn voor alle (outdoor) gelegenheden. Welke Stretchwalker je ook kiest, geniet van comfort tijdens elke stap!
 
Bekijk hier de sneak preview van onze Fall / Winter 2021 collectie en laat je inspireren. We wensen je een onvergetelijk seizoen toe waarin je mag genieten van grip, balans en stijl.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht