Maak kennis met onze Brand Ambassadors

Hardloopster Japke, piloot Raymon, creator Nathalie en zuster Maaike zijn onze nieuwe Brand Ambassadors. Zij hebben elk op hun eigen manier bewezen een stapje voor te zijn op de rest en vertegenwoordigen dit voorjaar daarom ons merk. Wij stellen hen in dit blog graag aan je voor.


@japkejanneke.nl

Japke is iemand die graag uitdagingen aangaat en doelen stelt. Volgens haar sporthorloge zet ze gemiddeld meer dan 20.000 stappen. Je begrijpt: dan zijn comfortabele schoenen een absolute must. Haar favoriete schoenen uit de voorjaarscollectie? Amsterdam in kleur 'White Black Fluo'. Japke: "Ik ben dol op witte sneakers, maar deze zijn net even iets unieker door het vrolijke gele accent. Een prachtige schoen voor het voorjaar!" 


@pilotraymon

In het dagelijks leven is Raymon werkzaam als privéjet piloot voor een Duits charterbedrijf. Tijdens zijn trips naar het buitenland ontdekt hij graag alle onbekende plekken te voet. Stilzitten is geen optie. "Alleen in de cockpit, omdat het moet", grapt hij. Zijn favorieten uit de voorjaarscollectie zijn Dublin (Navy) en Berlin (Navy/White). Een bewuste keuze, volgens Raymon. "De schoenen zijn veelzijdig én comfortabel. Onmisbaar tijdens één van mijn vele reizen." 


@nathalievandenberg

Laat het creëren van jaloersmakende content maar aan Nathalie over. Voor haar werk als content creator maakt ze de mooiste trips. Eén blik op haar feed verklapt dat ze de voorkeur geeft voor merken van hoogwaardige kwaliteit. Xsensible past volgens haar dan ook perfect in dit rijtje. Haar favoriete schoenen? "De sportieve SWX11 in kleur 'White/Silver' en de veelzijdige Sofia in kleur 'Nude'", aldus Nathalie.


@maaikevansasse

Maaike is werkzaam als senior verpleegkundige in het Erasmus MC. "Goede schoenen zijn in de zorg van levensbelang", aldus Maaike. "In een dienst loop ik vaak wel rond de 10.000 stappen. Een goede ondersteuning van mijn enkel, een comfortabel voetbed en een leuke uitstraling van een schoen zorgen ervoor dat ik de stappen zet die nodig zijn." Haar favoriete modellen zijn Sofia (Nude) en Tokio (Nude Snake).

Onze Brand Ambassadors zullen op Instagram hun ervaring met hun favoriete schoenen uit de voorjaarscollectie delen. Niets missen? Volg ons ook op Instagram.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht