Limited Editions onthuld: mis deze exclusieve najaarscollectie niet!

Maak kennis met onze Limited Editions! Een exclusieve najaarscollectie die je absoluut niet wilt missen. Deze gelimiteerde sneaker overtreft al je verwachtingen. Vanaf vandaag zijn de schoenen beperkt verkrijgbaar. Kom alle details te weten!

Ontdek de Limited Editions van 2023

Vanwege het grote succes van de Next Generation-lijn, brengen wij voor aankomend najaar een exclusieve collectie uit. Deze collectie biedt een verrassende mix van stijl, comfort en elegantie. De Ponte Vecchio in 3 unieke uitvoeringen, is een ware allrounder die perfect past bij jouw actieve levensstijl. Met een gestroomlijnd silhouet, sportieve eigenschappen en stijlvolle tinten, vormen de sneakers een aanwinst voor de garderobe. Elk paar is samengesteld met oog voor detail, met zorgvuldig geselecteerde materialen en volgens de nieuwste najaarstrends. Ponte Vecchio is geschikt voor alle leeftijden en elke voet!

Gelimiteerd verkrijgbaar

Vanaf vandaag zijn de Limited Editions in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij een aantal Xsensible-verkooppunten. Dit betekent dat deze collectie niet meer op voorraad komt. Op is ├ęcht op. Benieuwd waar je deze sneakers kan passen? Klik hier voor het overzicht van de verkooppunten en bezoek een winkel bij jou in de buurt!

Drie uitvoeringen met een uniek karakter

Denk je aan comfort, dan denk je aan Stretchwalker Ponte Vecchio. De sneaker is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materiaalcombinaties. Welke uitvoering kies jij? Loop jouw favoriete schoen niet mis!

  • Ponte Vecchio in Black Combi: Een elegante kleurcombinatie die je garderobe een verfijnde touch geeft. Inclusief een extra zwarte veter en een unieke witte vetertag met ons logo.
  • Ponte Vecchio in Grey Combi: Sportief en stijlvol, met een opvallende zebraprint op de hak. Deze schoen is de belichaming van comfort en avontuur, klaar om samen met jou nieuwe plekken te verkennen. Inclusief een extra zwarte veter en een unieke witte vetertag met het Xsensible-logo .
  • Ponte Vecchio in Cognac Combi: Gewaagde en opgewekte kleurcombinaties gaan we niet uit de weg. Ontdek de fuchsia details met het subtiele strookje luipaardprint. Inclusief een extra fuchsia veter en een witte vetertag met daarop ons logo .

Comfortabel op pad

Of je nu een drukke dag voor de boeg hebt, een dagje stad verkent of een wandeling maakt in de natuur, deze sneakers zullen jouw voeten ondersteunen op een manier die je niet voor mogelijk hield. Je kunt altijd rekenen op onze Xsensible balanstechnologie die je versterkt bij elke stap die je zet.

Comfort, kwaliteit en design komen samen in de Next Generation collectie

De Next Generation-lijn staat symbool voor de nieuwe generatie binnen ons familiebedrijf en haar visie is terug te vinden in elk facet van de collectie. We hebben deze sneakerlijn voorzien van hoogwaardige materialen, authentieke details en vernieuwende kleuren. Het resultaat? Een zeer gewilde collectie die harten verovert! De enthousiaste reacties blijven tot op de dag van vandaag binnenstromen. Met vernieuwende kleuren, opvallende prints en een gestroomlijnd silhouet is ook Stretchwalker Ponte Vecchio een ware hit geworden.


Terug naar overzicht Terug naar overzicht