How-to wear: sneakers in het voorjaar

Stoer, comfortabel... Dit voorjaar kun je niet om sneakers heen. Wij geven handige styletips om jouw favoriete schoenen ook dit voorjaar te dragen.

Jumpstart

Wil je gekleed voor de dag komen zonder te veel gedoe? Dan biedt de jumpsuit de ultieme uitkomst. Even aanschieten en je kunt zo de deur uit. Zeker wanneer je deze combineert met een paar sneakers. Vergeet de twee echter niet goed op elkaar af te stemmen. Een jumpsuit met een neutrale tint en design gaat prima samen met een paar opvallende sneakers. Stretchwalker England in kleur ‘Nude Snake’ is zo’n type sneaker die jouw look nét dat beetje extra geeft. Heb je juist een jumpsuit met opvallende print in je kast hangen? Dan doe je er verstandig aan om je look af te stylen met een paar minimalistische sneakers, zoals de sportieve SWX11 in kleur ‘White/Silver’ of de klassieke Tokio in ‘Baby Blue Flower’.

Denim Dreams

Wij durven te wedden dat deze combinatie jou niet onbekend is: sneakers én denim jeans. Het blijft een gouden combinatie. Of je je favoriete paar sneakers nu draagt onder een skinny, destroyed of mom jeans… Het kan allemaal. Onze tip? Creëer extra speelsheid door je broekspijpen eens op te rollen. Hierdoor ontstaat niet alleen een nonchalante look, maar worden je sneakers ook geaccentueerd. Zo krijgen ze de spotlights die ze verdienen. Stretchwalker Trinity in kleur ‘Off White Leopard’ is zo’n schoen die alle aandacht verdient. Dankzij de interessante materiaalmix en luipaardprint maak je met deze schoen direct een bold statement. Of zet Stretchwalker Toulouse in kleur ‘Maize Lizard’ letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. Jouw (mode)feestje!

Dress up

Het voorjaar is natuurlijk niet compleet zonder jurkjes. Je hebt ongetwijfeld ook talloze exemplaren in je kast liggen: van luchtige zomerjurkjes in pastelkleurige tinten tot romantische maxi-jurken. Vaak worden deze mode-items gecombineerd met hakken en sandalen. Wist je echter dat sneakers ook minstens net zo goed matchen? Niet alleen ontzettend comfortabel voor je voeten, maar ook modieus. Neem Stretchwalker Lima in kleur ‘White/Navy’. Dit model geeft elke look een sportieve uitstraling. Iets te opvallend naar jouw smaak? Stijlvolle Stretchwalkers als modellen Tokio en Toulouse hebben een verfijnde uitstraling zonder in te leveren op comfort. Zo ben jij dit voorjaar een stapje voor op de rest. 

Volg ons voor de laatste updates over de nieuwe collectie ook op Facebook en Instagram!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht