Herfstcontrasten in onze najaarscollectie 2023

Het najaar is een tijd van contrasten. Terwijl het landschap bruist van uiteenlopende herfstkleuren, hangt de grijze wolkenmassa erboven. Hier lieten we ons door inspireren! In dit artikel presenteren we de highlights uit onze najaarscollectie 2023 voor dames en heren.

Warm kleurenpalet voor koude dagen

De najaarscollectie 2023 bevat een breed scala aan tinten, zoals groen, aubergine, fuchsia, navy, grijs en burgundy. Daarnaast pakken we uit met (dieren-)prints en glanzende accenten om onze schoenen toch een lichtpuntje in de donkere dagen te laten zijn. Creëer een herfstlook met jouw favoriete Stretchwalker uit onze nieuwe collectie en ontdek de schoenen waar je lang van gaat genieten.

De ideale schoen voor elke herfstdag

Denk je aan comfort, dan denk je aan onze najaarscollectie voor dames. Dit seizoen verrassen we met Stretchwalker Iona in drie aantrekkelijke uitvoeringen. De warme herfstkleuren Sand Combi, Black Fantasy en Navy Fantasy geven de schoen een elegante uitstraling. Ook onze Stretchwalker SWX19 in Khaki, Burgundy en Black straalt klasse uit en biedt maximaal draagcomfort dankzij het lichte en gewelfde zooltype.

Herfstfavoriet: herenschoen Rialto

Wij breiden onze populaire Next Generation collectie uit met herenschoen Rialto! Voor elke smaak hebben we een stijlvolle schoen, maar opvallen doet Stretchwalker Rialto zeker. Hoogwaardige materialen, een anatomische pasvorm en authentieke details maken deze sneaker perfect voor iedere man. Met de elegante kleuren Brown Combi, Taupe Combi en Grey Combi ben je helemaal klaar voor het najaar.

Bekijk de Limited Editions in 3D

Ontdek onze exclusieve Ponte Vecchio Limited Edition collectie, die een gestroomlijnd silhouet combineert met sportieve eigenschappen en stijlvolle tinten. Wees er snel bij, want deze collectie is beperkt verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. Op is écht op. Ponte Vecchio krijgt ook nog eens de primeur! Bewonder jouw favoriete sneaker nu extra goed dankzij de 3D-weergave op onze website en pas de schoen bij een verkooppunt in jouw buurt.

De natuur in met onze Hiking collectie

Het najaar roept ons naar de bossen voor mooie wandeltochten en onze Hiking collectie staat klaar om je te vergezellen. Met het hoogwaardige, waterproof membraan Dry-X bieden we optimale bescherming tijdens regenbuien en wandelingen op een natte ondergrond. Onze slimme technieken en innovaties, zoals gesealde stiknaden, gehydrateerde veters en verbeterde antislip in het rubberprofiel, maken onze Hiking schoenen uniek en comfortabel. Voor dames hebben we de keuze uit Bodo, Stockholm, Uppsala, Oulu, Helsinki, Cork en Victoria. Heren genieten van Abo, Oulu en Cork. We bereiden je voor op het buitenleven tijdens het koude seizoen.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe collecties

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste trends en onze nieuwste designs. Wil je niets missen? Ontvang als eerste de beelden van onze nieuwe collecties door je in te schrijven voor onze gratis (maandelijkse) nieuwsbrief.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht