Geniet zorgeloos van de natuur dankzij de Hiking collectie

Met trots presenteren wij onze nieuwe Hikingschoenen! Geniet van het buitenleven en maak inspirerende tochten op onze comfortabele schoenen. Loop en lach de mooiste uitzichten tegemoet en geniet van uren wandelplezier!

Of je nu fanatiek of recreatief wandelaar bent; onze Hiking schoenen voorzien van onze Dry-X Waterproof Technology versterken jou tijdens elke wandeling. Zelfs op een regenachtige dag kun je rekenen op de duurzame, waterbestendige bescherming die onze schoenen bieden. 

Stockholm Hiking CollectieFunctionele looks en maximaal comfort

De Hiking modellen zijn ontworpen om maximaal comfort te bieden tijdens jouw (zoek)tocht naar avontuur, ontspanning of inspiratie. Durf jij de challenge aan om elke dag 10.000 stappen te zetten of ontspan jij graag tijdens een mooie wandeling? Met onze nieuwe collectie inspireren en motiveren we je graag om (nog) meer te bewegen dan je al deed. Bijvoorbeeld in jouw eigen omgeving of omringd door de natuur; Xsensible draagt bij aan jouw actieve leven. Zorgeloos genieten van elke stap, dát bereik je samen met schoenen uit Hiking collectie. Dankzij de functionele looks zijn de schoenen ook perfect voor jouw onvergetelijke stedentrip waarbij je van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid kunt wandelen. De wereld ligt aan jouw voeten! 

De Hiking collectie versterkt jou bij elke stap

De nieuwe collectie sluit perfect aan bij de populariteit van het wandelen, waardoor je ook dit najaar van jouw outdoor lifestyle werkelijkheid kunt maken. Trotseer de regen en de wind, luister naar de knisperende bladeren onder de voeten en geniet van de bomen die langzaam goud kleuren. Maak jouw hoofd leeg en bewonder de veranderende omgeving. De frisse lucht geeft energie en door in beweging te komen stimuleer je de doorbloeding in jouw lichaam. Of je nu een korte of een langere wandeling maakt; elke stap telt. Wist je dat zonlicht en meer beweging zelfs jouw immuunsysteem een boost geven? Extra fijn zodra de letter ‘R’ weer in de maand zit.

Maak de mooiste wandelingen 

Onze schoenen bevatten een combinatie van natuurlijke materialen en technische innovatie zodat je vol energie de mooiste wandelingen kunt maken. Bovendien wordt de collectie verrijkt met diepbruine aardetinten en zandkleuren waardoor jouw schoenen matchen bij jouw favoriete outfit. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze Hiking collectie? Bekijk onze modellen op de website of laat je adviseren in de winkel. 
 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties, acties en trends! Ontvang daarnaast als eerste de sneak previews en behind the scenes beelden door ons te volgen via Facebook en Instagram. Wil je niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren!

Terug naar overzicht Terug naar overzicht