De schoenentrends van het najaar 2023

Dit seizoen hebben we ons laten inspireren door de natuur, wat heeft geleid tot een herfstcollectie die zowel stijlvol als comfortabel is. Van trendkleuren tot glanzende accenten en unieke details. Ontdek de trends van het najaar 2023 die we in onze schoenencollectie hebben verwerkt.

Diepe aardetinten

Je kunt dit najaar niet meer om diepe aardetinten heen. Kleuren zoals Taupe, Forest, Brown en Sand brengen de essentie van de natuur naar je schoenen. De harmonie tussen deze tinten en de herfstomgeving zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De schoenen zijn moeiteloos te combineren en zorgen voor een warme look. We pakken uit met deze elegante schoenen voor iedere vrouw die comfortabel van het najaar wil genieten.

Opvallende trendkleuren: Burgundy, Forest, en Navy

Naast diepe aardetinten, zijn er enkele opvallende trendkleuren die er dit seizoen uitspringen. Burgundy voegt, met zijn rijke en diepe roodachtige tint, een vleugje elegantie toe aan elke outfit. De kleur zie je onder andere terug in sneaker Ponte Vecchio en Lima. Ook trendkleur Forest mag dit najaar niet ontbreken. Dit is een diepe, groene tint die we veel in de natuur tegenkomen. Forest hebben we verwerkt in verschillende sneakers, waaronder Lucca en Wembley. Navy, een klassieke en veelzijdige kleur, past bij elke gelegenheid. Deze blauwe tint lieten we terugkomen in Golden Gate en Grenoble. Dit seizoen draait alles om comfort en stijl, en met de juiste schoenen ben je er helemaal klaar voor.

Glanzende accenten

Glanzende accenten zijn een opkomende trend. Ze voegen een vleugje glamour toe aan een speciale gelegenheid of een extra schittering aan je dagelijkse look. De unieke, glanzende details in onze schoenen maken het verschil. Zo is model Tokio gemaakt van hoogwaardig zacht leer en voorzien van glanzende metallic accenten en trendy prints. En stijlvolle sneaker Jersey straalt verfijnde elegantie uit dankzij effen kleuren en subtiele metallic accenten. Deze schitterende trend biedt talloze mogelijkheden om mee te experimenteren.

Terug van weggeweest: dierenprints

Dierenprints hebben hun comeback gemaakt. Je kunt deze subtiele details onder andere bewonderen in onze limited edition collectie van Ponte Vecchio. Van zebraprint tot luipaard; ze voegen een speelse en avontuurlijke twist toe aan je look.

De perfecte basics

Naast de opvallende trends, kiezen we dit najaar ook massaal voor de vertrouwde klassiekers. De schoenen die altijd goed voelen en er altijd stijlvol uitzien. Kortom, de perfecte allrounder. In kleuren die gemakkelijk te combineren zijn, zoals Black, White of Navy. Gelukkig hebben we een ruime selectie van deze comfortabele en stijlvolle schoenen in onze collectie. Denk bijvoorbeeld aan Golden Gate, Jersey en laars Riga. Dit zijn echte allrounders waar je dit najaar op gezien wil worden.

Meer inspiratie

Van veterlaarsjes tot schoenen met dierenprint, glanzende accenten en opvallende trendkleuren. We hebben de schoenentrends van dit najaar verwerkt in onze collectie; de dames- en herenschoenen zijn vanaf nu te bewonderen. Ontdek jouw favoriet op onze site en pas jouw droompaar bij een verkooppunt in de buurt.


Terug naar overzicht Terug naar overzicht