De schoenentrends van het najaar 2022 voor jou

Aan het einde van de zomer maken we ons klaar voor de koudere en donkere maanden. In de (web)winkels druppelen rond deze periode onze nieuwste modellen uit de Fall/ Winter 2022 collectie binnen die we hebben voorzien van stijlvolle najaarstrends. In het najaar ligt de nadruk nog meer op comfort en deze eigenschappen hebben we gecombineerd met warme, trendy kleuren van het seizoen. Het voorjaar is nog maar net begonnen, maar we zijn zo enthousiast over de eerste beelden van de najaarscollectie dat we niet langer kunnen wachten en we deze graag met jullie delen.

Bruinnuances voor een warme uitstraling

Bruin is ruim vertegenwoordigd in de nieuwe najaarscollectie ’22 van Xsensible. Bruin- en beigetinten waren razend populair in de jaren 70, maar maken nu hun comeback. Het kleurenpalet is tijdloos en sfeervol. Een breed scala aan aardse kleuren, waaronder (chocolade)bruinnuances zorgen voor warmte. Combinaties van bruin en beige vormen een chique geheel, waardoor variëteit en evenwicht ontstaan. Bruintinten zijn stijlvol, klassiek en eindeloos te combineren met je garderobe. Mix bruin en zwart voor een stoerder geheel of juist beige met wit voor een frisse uitstraling. Combinaties met andere kleuren zorgen voor levendigheid in de look.

Vintage is the new black!

Duizenden liefhebbers genieten dagelijks van Riga, een comfortabele veterlaars die we hebben voorzien van een nieuw design. Riga in de kleur Black Vintage Braided en Forest Vintage Braided passen perfect bij elke najaarsgarderobe. Laat je verrassen door stijlvolle accenten, zoals varianten Black en Cognac met een subtiel embossed decoratief patroon. De rits aan de binnenzijde vergemakkelijkt het aan- en uittrekken. Comfort is ook in het najaar onze hoogste prioriteit en dat voel je bij elke stap.

Golden Gate in trendy najaarskleuren

We zijn trots dat onze succesvolle Next Generation collectie zich nu al heeft bewezen. De enthousiaste reacties op deze stijlvolle sneaker overtroffen onze verwachtingen. Het sportieve silhouet en de uitgesproken zool van model Golden Gate mag ook dit najaar niet ontbreken in de collectie. De uitvoeringen voor het najaar zijn vervaardigd uit eersteklas materialen en kenmerken zich door een moderne esthetiek. De combinatie van het balansconcept en de anatomische pasvorm, zorgen ervoor dat elke stap wordt ondersteund. Sneak peak: Golden Gate komt dit najaar terug met een dierenprint voor dames en je ziet de sneaker in stijlvolle bruintinten met unieke combinaties. Golden Gate voor heren geeft je het gevoel van vrijheid. De schoen is verkrijgbaar in drie trendy najaarskleuren Dark Blue Combi, Forest en Black Grain. Opvallend is de kleur Forest uitgevoerd in suède, daardoor komt deze natuurlijke kleur bijzonder goed uit. De sneaker is een aanwinst voor de collectie waar je gewoon niet zonder kunt.

Dierenprints

Opvallend dit seizoen zijn onze schoenen die we hebben voorzien van dierenprints. De unieke combinaties maken de schoen tot een eyecatcher. In SWX11 Zoo Combi wil je gezien worden, net als Grenoble in de kleur Nutmeg en wat dacht je van Helsinki in Black Leopard? Golden Gate Black Combi is ook een plaatje; dit najaar staan deze uitgesproken modellen voor je klaar!
 
Ook dit najaar garanderen we innovatie, kwaliteit en design op het hoogste niveau. Sinds 1904 maken wij al schoenen en we hebben ruim 100 jaar schoeninnovatie verwerkt in onze nieuwste najaarscollectie. Maar nu eerst heerlijk genieten van het zonnigste seizoen van het jaar. 
Terug naar overzicht Terug naar overzicht