De aftermovie van de Libelle Zomerweek 2024

De Libelle Zomerweek 2024 was een onvergetelijke ervaring! Dit jaar stond het evenement in het teken van Portugal met het thema "Festa da Flor," geïnspireerd door het prachtige bloemenfestival. We genieten na van alle mooie ontmoetingen met jullie bij onze stand en de spannende winactie om de zomer te vieren. Beleef de hoogtepunten opnieuw in onze aftermovie!

Het gezelligste vriendinnenuitje van Nederland

Tijdens de Libelle Zomerweek was er voor iedereen wat te beleven. Bezoekers lieten zich inspireren door de nieuwste modetrends en onze schoenen waren terug te zien in de modeshow. Er waren zomerse hapjes en drankjes om te proeven en bekende artiesten zoals OG3NE, Berget Lewis en Danny Froger traden op. Het is niet voor niets al meer dan 25 jaar het gezelligste zomerfeest voor vriendinnen van Nederland!

Libelle Zomerweek in het teken van Portugal

Schitterende bloemencreaties, artiesten, volksdansers en straatmuzikanten brachten de levendige sfeer van Portugal naar Nederland. En onze stand met de nieuwste collectie droeg daar natuurlijk aan bij. Onze schoenen worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in Portugal. Bij onze stand hadden we de eer om vele enthousiaste bezoekers te ontvangen. Het was een mooie gelegenheid om onze fans persoonlijk te ontmoeten en verhalen te delen over onze nieuwste SS24-collectie.

Winactie: maak kans op een stedentrip en gratis schoenen!

Bij onze stand hadden we ook een speciale winactie waarbij je kans maakte op een citytrip. De gelukkige winnaar geniet binnenkort van een weekendje weg en een paar nieuwe Xsensible sneakers. Onze Stretchwalker schoenen zorgen er natuurlijk voor dat je op elke stedentrip zorgeloos op pad kunt.

Nagenieten van de Libelle Zomerweek?

Heb je de Libelle Zomerweek gemist of wil je nagenieten van de onvergetelijke sfeer? Goed nieuws! We hebben een aftermovie gemaakt die je meeneemt naar onze stand. Bekijk de aftermovie hieronder:

Tot volgend jaar bij onze stand

Het was een bijzondere ervaring om deel uit te maken van een evenement dat zo in het teken stond van creativiteit, muziek en de prachtige cultuur van Portugal. We willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht en we kijken uit naar de volgende Libelle Zomerweek!


Terug naar overzicht Terug naar overzicht