De 5 opvallendste modetrends van het najaar 2020

Welke trends kun je verwachten dit najaar? We vertellen je graag meer over het nieuwe modeseizoen.

Deze 5 opvallende trends komen rechtstreeks van internationale catwalks en bepalen de komende periode het straatbeeld. Van pofmouwen tot aardetinten en de leather look om het af te maken; ontdek of de mode van komend seizoen bij jouw kledingstijl past! 

1.Aardetinten voor een stijlvolle look 

Natuurlijke kleuren zorgen voor een warme uitstraling waardoor je de aardetinten in verschillende lagen van jouw outfit kunt verwerken. Zo is het rok-pak terug van weggeweest en kan het perfect gedragen worden in schitterende bruintinten. Daarnaast kan je ervoor kiezen om deze natuurlijke kleuren terug te laten komen in jouw sieraden. Je kunt er niet omheen; de bruine en koperen tinten domineren het straatbeeld dit najaar. 

2.Pofmouwen en veel volume

Het afgelopen seizoen kwamen de pofmouwen al een beetje op, maar nu zie je zelfs jurken en blazers met deze mouwen. Veel ontwerpen van toonaangevende modehuizen bevatten volumineuze silhouetten waar je letterlijk niet omheen kunt. Dankzij volume in combinatie met de klassieke ruit straal je klasse uit. Je mag worden gezien; meer = meer! 

3.Stijlvol en stoer dankzij de leather look

Durf je te kiezen voor een gewaagde outfit? Dan past de leather look bij jou. Deze modetrend kenmerkt zich door zoveel mogelijk leer in jouw outfit te verwerken, bijvoorbeeld door te kiezen voor een leren jas en een broek van leer. De look maak je helemaal af met stoere boots en een smokey eye. 

4.Vrolijke franjes

De hangende kwastjes komen in overvloed terug dit najaar. Aan clutches, capes, avondjurken en zelfs blazers zijn de franjes te zien. Deze dansende versiering aan kleding is een absolute musthave komend seizoen, franjes geven jouw outfit een dynamisch effect. 

5. Knitwear maakt haar comeback

Het wordt een najaar waarin gebreide kleding centraal staat. Speelse wikkelvesten, stijlvolle jurken en natuurlijk de oversized gebreide trui; jouw garderobe is niet compleet als knitwear ontbreekt! In deze comfortabele looks zit je er warm bij dit najaar. 

De Fall / Winter 2020 collectie

We combineren bovenstaande trends graag met decennialang vakmanschap in onze nieuwste Fall / Winter 2020 collectie. Ontdek bijvoorbeeld Granada in de kleur zwart voor jouw perfecte leather look. Of wat dacht je van de herenschoen Berlin in de kleur navy met cognac accenten? Wij zijn fan van de aardetinten en hebben deze kleuren in onze nieuwste najaarscollectie verwerkt. Elke Stretchwalker binnen onze collectie biedt je ultiem comfort en geeft je de looks! 

We staan altijd klaar om je te voorzien van stijladvies op maat. Ontdek een verkooppunt bij jou in de buurt, waar onze experts je informeren en inspireren met onze nieuwste collecties. Zij ondersteunen je met veel plezier bij het vinden van jouw favoriete paar schoenen voor dit najaar!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht